Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tlouštíci - 6. díl - 29. 11. 2021

29. 11. 2021 | Televizní tipy
159 kilogramů. Přesně taková je výchozí váha Markéty, která se rozhodla se sebou něco dělat, a ještě před spuštěním kamer začala hubnout. Dostala se na váhu, která ji motivuje pokračovat dál. Podaří se jí pod dohledem odborníků hubnout zdravě? Sledujte dokonalou změnu životního stylu už v pondělí 29. listopadu ve 21.30 na televizi Prima.

Osmiměsíční boj s nadváhou bude mít Markéta nelehký. Nejprve ji skolí nemoc, pak se ručička váhy přestane hýbat tím správným směrem.Markéta pracuje jako sociální pracovnice, jí pravidelně – snídaně a obědy. A právě nepravidelné večeře jsou problémem, který jí způsobuje přibírání na váze. Kvůli svému tělu se necítí dobře v plavkách a má stres, když se má vydat do společnosti.

Tlouštíci - 6. díl - 29. 11. 2021Koníčky má hned dva: Pečení a vaření. Těmi se uklidňuje, a pokud to jde, tráví v kuchyni víkendy. Tvrdí, že s nadváhou se pere od dětství. Třeba i proto, že pije sladké limonády. Zjistila ale, že když nemá ráda normální vodu, může používat tablety od The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Jsou bez cukru a skvěle chutnají. 

Kvůli nadváze trpí spánkovou apnoe – hubnout začala v okamžiku, kdy začala na noc používat masku. Její cesta za vysněným miminkem bude dlouhá, ale Markéta je připravena pro ni udělat vše. Před procházkami s kočárkem čeká Kristýnu ale ještě osmiměsíční maraton hubnutí pod vedením týmu přední české obezitoložky, lékařky s více než dvacetiletou praxí v diabetologii a obezitologii, jejíž specializací je také nutriční poradenství a psychologie obézních, a která se i díky tomu, že sama dokázala zhubnout více než 30 kg, dokáže do kůže svých pacientů dokonale vcítit, lékařky Dity Pichlerové.

Ta zjistí, že Markéta trpí metabolicky zdravou obezitou, tedy že má indikátory obezity v pořádku, ale za rok či deset let by tomu tak být nemuselo. Proto je správné, že se rozhodla hubnout. Markéta se snaží statečně, ale nejde to tak rychle, jak si představovala, navíc během nemoci hubne ze svalů, a ne z tuku. Po delších debatách vyjde najevo, že ji trápí psychické smutky a na pomoc je přivolána další odbornice. Tentokrát na lidskou duši.

Markéta nakonec pro své tělo a zdraví za uplynulé měsíce udělala, co mohla. Nebylo to vždy jednoduché, ale pokaždé se dokázala za pomoci odborníků znovu vzchopit a pokračovat. A teď tedy přichází na řadu i pomoc plastických chirurgů.

Sledujte dokonalou změnu životního stylu
už v pondělí 29. 11. 2021 ve 21.30 na televizi Prima.



Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !