MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 16.05. 2024
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V seriálu ZOO okusí Sabina Laurinová žárlivou scénu i pár šťouchanců

28. 10. 2023 | Televizní tipy
Herečka Sabina Laurinová se až příliš často schází s Luborem Brázdou v podání Pavla Nečase a to se nelíbí jeho přítelkyni Monice. Díky tomu si Tereza Vodochodská okusila, jaké to je, bránit svou seriálovou lásku za jakoukoliv cenu. Herečky si tak před kamerou střihly pěknou výměnu názorů a pár facek. 

Sabina Laurinová coby Alice čeká na schůzku s Pavlem Nečasem alias Luborem. Jenže Tereza Vodochodská jako Monika to nevidí ráda, a tak zasáhne. Jde si to se svou sokyní vyřídit ručně a stručně. „Přečetla jsem si scénář, kde bylo, že se Monika rozčílí až tak, že ji budou muset zpacifikovat. Říkala jsem si, že tak to určitě nedopadne, že ta holka tak hysterická nebude. Myslela jsem si, že tam naběhnu, jednou do Sabiny jako Alice strčím, protože už jsme jednou takové pošťuchování točily, a bude,“ vzpomíná na natáčení Tereza Vodochodská, ale jakmile na natáčení zjistila, že se mýlí, byla lehce nervózní.

V seriálu ZOO okusí Sabina Laurinová žárlivou scénu i pár šťouchanců„Když jsem přišla na plac, byl tam kaskadér a to mě docela překvapilo. Dával na nás pozor, to zpacifikování bylo skutečné, tak aby se nic nestalo. Navíc to byl můj první natáčecí den s Veronikou Žilkovou. První obraz s ní a hned mi kroutila ruce, aby mě odtrhla od Sabiny. Vypadalo to banálně, ale rozumím té koordinaci, protože když vám někdo zkříží ruce za záda, může se stát, že to udělá nešikovně.“

Monika je tak „zuřivá“, že ji od Alice musely odtrhávat dvě kolegyně. K Veronice Žilkové se přidala i Michaela Tomešová a ta zasáhla opravdu dokonale. „Hned při prvním jetí jsem omylem od Míši Tomešové dostala loktem. Spustily se mi slzy, protože jsem to schytala přímo do nosu a nebylo to příjemné. Muselo se tak chvíli čekat, slzy se zamáčkly a jelo se dál. Jen Míša už stála na druhé straně,“ usmívá se Vodochodská.

Sabina Laurinová, jejíž Alice měla dopadnou nejhůř, odešla z celé akce nakonec jako královna a bez úhony. „Je to běžný standard mezi kolegyněmi při práci. Občas si zkrátka vjedou do vlasů,“ zavtipkovala hned na úvod Laurinová. „Teď vážně. Bylo to fajn natáčení. Předem jsme se s Terezou na ničem nedomlouvaly a jely pocitově. Samozřejmě jsme to zahrály, žádné facky ani škrábance neproběhly. Jen jsme to správně nafingovaly. To je kouzlo herectví a kamery, která stojí ve správném úhlu,“ prozrazuje seriálová Alice, která nakonec po celé hádce odchází středem a bez úhony.


Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !