Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Životní úklid, když děti vyletí z hnízda

4. 11. 2011 | Televizní tipy
Manželé Stanislav a Blanka Novotní se po téměř třicetiletém manželství ocitli na tradičním rozcestí. Dospělé děti opustily společný byt a osamostatnily se. Zůstal po nich prázdný pokoj, který se postupně stal odkladištěm všeho nepotřebného. Úkol jak stvořený pro úklidovou četu nedělního pořadu Životní úklid.

Alice Bendová a Martin Zeller se v tomto dílu magazínu Životní úklid vrhnou se svými nemilosrdnými vyhazovacími nálepkami na dětský pokoj, který přišel o své původní osazenstvo. Rozloučit se s dávno odloženými věcmi bude pro oba manžele oříšek. Hlavně pan Stanislav věří, že se „leccos může Životní úklid, když děti vyletí z hnízdaještě hodit“. S Martinem Zellerem tak povede nejednu názorovou bitvu. V čem se nechá oblomit a v čem zůstane pevný?

Největší boj se svede o dřevěné obložení, kterým by chtěl Stanislav obložit další pokoj v domě. Jeho žena i oba moderátoři jsou rázně proti. Kdo nakonec v pořadu Životní úklid uzná, že se mýlil?

Z původně krásné, prosvětlené místnosti se stalo postupem času obrovské odkladiště věcí. K některým věcem se vážou vzácné vzpomínky, jiné vyslověně překáží. A právě s těmi je potřeba se vydat na bleší trh!

Manželé by chtěli z dětského pokojíku vytvořit napůl pracovnu, napůl pokoj pro hosty. Několik kousků z dávné minulosti si zde však chtějí nechat. Na tým uklízečů a uklízeček z Životního úklidu tak čeká úkol zakomponovat do nové místnosti staré závěsy po mamince, ale i sošku sokolíka.

Na další odvážlivce, kteří si chtějí uklidit doma i ve svém životě, se můžete těšit v pořadu Životní úklid v neděli 6. listopadu od 17.10 na Primě!



Zdroj: Prima

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
dnes se podívám,ještě jsem to neviděla,třeba mě to inspiruje,taky potřebuju udělat čistku.
Obrázek uživatelky
profil
se udělá životní uklid na duši...a pak na věcech..Já si myslímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
probrat nepotřebné věci. Ale strašně nerada se loučímSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
bychom potřebovali taky.
Ale určitě ne za asistence televizních kamer a pro pobavení národa.
Obrázek uživatelky
profil
jeden díl jsem viděla a líbilo se mi to Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles