Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu

1. 12. 2022 | Péče o tělo
-Komerční sdělení-

Chvíle vyhrazené jen nám patří mezi cenné okamžiky. Kdo z nás si však najde víc než pár minut denně během ranní nebo večerní sprchy? Prožijte každý takový moment naplno a pozvedněte ho na svůj oblíbený rituál se sprchovými gely Frosch Senses.

Sprchové gely Frosch Senses jsou mimořádně vhodné pro každodenní péči. Díky jemnému přírodnímu složení šetrně myjí a pečují o pokožku celého těla. Přidaný panthenol pokožku regeneruje a dodává jí hydrataci. Složení s přirozeným pH 5,5 potěší nejen citlivou pokožku.
Užijte si sprchování s jemnou pěnou a osvěžující vůní. Potěšte své smysly a vyberte si z povzbuzujících ovocných vůní Granátového jablka a Květu pomeranče, se kterými načerpáte během sprchování novou energii. Pokud preferujete zklidnění a uvolnění mysli, sáhněte po sprchovém gelu s vůní Aloe vera.

Pro malé žabky a žabáčky


Frosch - sprchové gely

Do řady ekologických sprchových gelů Frosch Senses patří také Dětský sprchový gel a šampon. Ten byl vyvinut s recepturou zajišťující extra jemnou péči pro citlivou pokožku dětí. Výtažky z pšeničného proteinu usnadňují rozčesávání dětských vlásků a dodávají jim vitalitu. Jemné složení neštípe v očích při mytí vlásků a je pH neutrální. Dětský sprchový gel a šampon s veselou žabičkou na obale najdete ve třech barevných provedeních: růžové, zelené a modré.



S láskou k příroděs láskou k přírodě


Stejně jako celé portfolio značky Frosch, jsou i sprchové gely navrženy s ohledem na citlivou pokožku. Složení je čistě přírodní, bez škodlivých chemických látek jako jsou parabeny, ropné deriváty, barviva, mikroplasty nebo EDTA. Receptura neobsahuje látky živočišného původu. produkty nejsou testovány na zvířatech, a potěší tak i vegany.

V souladu s filosofií značky je současně brán maximálním ohled na životní prostředí a co nejmenší zatížení naší planety, a to po celý životní cyklus produktu: od šetrného výrobního procesu přes výbornou biologickou rozložitelnost v přírodě, až po obal vyrobený ze 100% recyklovaného plastu, který je možný opětovně zcela recyklovat.

sprchové gely Frosch




















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu:

Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu
Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu
Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu
Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu
Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu
Sprchové gely Frosch Senses, to pravé pro vás i přírodu
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !