Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Štír - roční horoskop na rok 2014

20. 09. 2014 | Horoskopy

Štír (23.10. - 21.11.)


Rok 2014 je rokem prozíravosti, opatrnosti a obezřetnost. Neriskujte, nezapomínejte odpočívat a nenechte se vyprovokovat k hádce či konfliktu.



Štír - horoskop na rok 2014


Práce

V tomto roce je kladen obzvlášť velký důraz na vaši profesi, přičemž od srpna se tato skutečnost stává ve vašem životě naprostou prioritou. Kariéra v tomto roce roste mílovými kroky a vaším úkolem je sladit s ní rodinný život. Zatněte zuby, tento rok je rokem pilné práce a velkého nasazení, mnohem více budete nuceni spolupracovat s ostatními kolegy a úřady. Nedovolte, aby vás někdo ovlivňoval, v podstatných věcech se snažte rozhodovat jen sami za sebe. Po celý rok platí, důvěřuj, ale prověřuj, ale rozhodně zbytečně nikoho nepodezřívejte.


Peníze

Bude se vám celkem dařit, můžete očekávat nemalé pracovní úspěchy a s tím i související finance. Ale, něco za něco, za vzestupem kariéry a hmotných statků se mohou skrývat akutní problémy se zdravím. V závěru roku se objeví zajímavá, i když trochu riskantní šance, jak vydělat příjemnou sumu peněz. Vše důkladně zvažte a smlouvy nechte posoudit právníkem. Rádi utrácíte, přesto si spořte něco stranou a určitě budete klidnější. A nebojte být štědří ke svým blízkým, vše se vám mnohonásobně vrátí. 


Zdraví

Nezanedbávejte svůj zdravotní stav a neberte zdraví jako samozřejmost. I když fyzicky nemusíte vnímat žádné problémy, psychika může přece jen trochu zakolísat. Jste příliš citlivá a emoční povaha, takže různé úzkosti a deprese nejsou vyloučeny. Prospěje vám pobyt u moře nebo na horách, turistika, plavání a solná jeskyně, posílíte tak svojí odolnost proti nemocem. Vyhýbejte se přílišnému rozčilování, spěchu a dbejte na dostatečný odpočinek. Začátkem léta pozor při řízení auta, může hrozit dopravní nehoda, také hrozí zranění předměty, pozor při stěhování.


Láska

Neodkládejte již dále nevyřešené problémy, urovnejte mezilidské vztahy, odstraňte z vašeho nitra zášť a začněte řešit to, co stále odkládáte. Teprve poté bude pro vás celý rok ve znamení hezkých zážitků a nezapomenutelných chvil, nejen s partnerem, ale i s lidmi, kteří jsou vám blízcí. Měsíce srpen a září budou otevřené lásce, a pokud jste nezadaní, potkáte zajímavou osobu, se kterou navážete hlubší vztah. Překvapivě zjistíte, že vás kromě tělesné přitažlivosti spojuje i stejné duchovní směrování a vyznávání shodného žebříčku hodnot. Není vyloučen i nečekaný sňatek.

Znáte dobře svého partnera? Vyzkoušejte náš Partnerský horoskop


Domov a rodina

V roce 2014 není dobré plánovat úpravy bydlení či rekonstrukce, mnoho času i peněz vám spolykají různé aktivity. Své nejbližší se snažíte nezanedbávat, planeta Neptun vás ovlivňuje především ve vztahu k dětem. Snažte se vcítit do jejich potřeb a rozvíjejte jejich záliby, podporujte je ve sportu, ale hlavně jim nedovolte, aby se nudily. Pokud děti dospívají, je důležité rozpoznat čas, kdy přestat své děti vodit ve všem za ručičku. Pokud má někdo z vašich blízkých dlouhodobý zdravotní problém, může dojít k výraznému zlepšení.


Milí Štíři, planety vám radí …

… myslete více na „zadní kolečka! I vy stárnete a vaše kouzlo a krása začne pomíjet. Po letech mladického idealismu tvrdě procitnete a velmi často se stává, že zůstanete finančně nezabezpečeni a opuštěni. I vám to zní smutně? Tak dělejte proti tomu něco!

Velký roční horoskop 2014 připravila Jarmila Mandžuková.


Štír - horoskop na rok 2014Horoskopy pro tento týden:

Váhy (23.9.-22.10.) 
Beran ( 21.3.- 20.4.)
Býk (21.4.-20.5.) 
Blíženci (21.5.-22.6.) 
Rak (23.6.-22.7.) 
Lev (23.7.-22.8.) 
Panna (23.8.-22.9.) 
Štír (23.10.-21.11) 
Střelec (22.11.-20.12.) 
Kozoroh (21.12.-20.1.) 
Vodnář (21.1.-19.2.) 
Ryby (20.2.-20.3.) 


Roční horoskop na rok 2014:

Horoskop na rok 2014 - Beran

Horoskop na rok 2014 - Býk

Horoskop na rok 2014 - Blíženci

Horoskop na rok 2014 - Rak

Horoskop na rok 2014 - Lev

Horoskop na rok 2014 - Panna

Horoskop na rok 2014 - Váhy

Horoskop na rok 2014 - Štír

Horoskop na rok 2014 - Střelec

Horoskop na rok 2014 - Kozoroh

Horoskop na rok 2014 - Vodnář

Horoskop na rok 2014 - Ryby



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !