8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Svěží krása aneb jak na dokonale hydratovanou pleť

6. 09. 2023 | Krása
-Komerční sdělení-

Voda je základním stavebním prvkem života a pro lidský organismus má zásadní význam. Neměli bychom tedy ani v dnešní uspěchané době zapomínat na správnou hydrataci. Tu potřebuje nejen naše tělo, ale i pleť a rty k udržení zdraví a mladistvého vzhledu. Stačí si osvojit pár návyků a vaše tělo ani pokožka už nebudou nikdy žíznit.

Základem je samozřejmě hydratace těla zevnitř, což znamená dodržování správného pitného režimu. Díky němu zabráníme dehydrataci a napomáhá vyplavení škodlivin z těla. Doplňování tekutin by mělo být průběžné, neboť naše ledviny zvládnou zpracovat nanejvýš litr tekutiny za hodinu. Zaměřte se především na čistou vodu, kterou můžete dochutit čerstvou mátou či limetkou. Říká se, že člověk by měl vypít denně 0,5 litru tekutin na každých 15 kilogramů hmotnosti.

svěží krása s OriflameDopřejte pleti svěžest


Jakmile tělo trpí nedostatkem vody, projeví se to například únavou, bolestí hlavy a rovněž popraskanými rty, suchou pokožkou a mdlou pletí. Zaměřme se nyní právě na naši pleť, která je stále nejvíce odhalená a takové letní slunce pro ni představuje velké zatížení. K tomu si přičtěme každodenní stres a další škodlivé faktory jako znečištění. Projevy stárnutí na sebe tak nenechají dlouho čekat. Důležitou roli hraje rovněž věk, neboť jak roky přibývají, klesá hydratace pleti a ani buněčná obnova již neprobíhá tak rychle.


 Oriflame Novage+ Proceuticals Micro EssenceUchovat pleť přirozeně svěží nebo ji znovu rozzářit pomohou správné hydratační přípravky. Pomoci vám může třeba pleťová mlha od Oriflame Novage+ Proceuticals Micro Essence, která slouží hned ke dvojímu účelu. Využijete ji jako pleťovou vodu či esenciální mlhu, která osvěží kdykoliv během dne. Pleťová mlha vám zajistí 8hodinovou hydrataci a pomáhá k celkovému obnovení rovnováhy pleti a zjemnění jejích struktur. Díky obsahu kyseliny laktobionové, která má silné hydratační účinky a působí také jako mírný exfoliant, dosáhnete zdravějšího a mladistvějšího vzhledu. Jistě netřeba dlouze vysvětlovat, jak je důležité mít v rovnováze naši střevní mikroflóru. Avšak již méně lidí ví, že máme také mikroflóru kožní, jejíž opečovávání bychom neměli zanedbávat. Součástí složení pleťové mlhy je tak rovněž prebiotikum α-glukan, jež podporuje právě rovnováhu kožní mikroflóry, která chrání pleť před vnějšími vlivy. Mlha je vhodná pro všechny typy pleti, neboť neobsahuje alkohol, parfemaci, parabeny ani minerální oleje. Během svého ranního a večerního rituálu ji můžete použít jako pleťovou vodu a pak ji mít v tašce pro možnost celodenního osvěžení. Není totiž vůbec problém nanést mlhu na make-up. Rozhodně ale vždy jako základ použijte ochranný denní krém, který bude pleti štítem proti UV záření. Cena produktu je v katalogu do 19. 9. 289,90 Kč, mimo akci 530 Kč.

rty k zulíbáníRty k zulíbání


Zvýšenou pozornost bychom měli věnovat i našim rtům, které jsou od pradávna symbolem smyslnosti. Suché a rozpraskané rty ale nikoho neoslní, k jemnosti a hydrataci jim však musíme pomoci. Jak na to? Dopřávejte si vitamíny v podobě čerstvého ovoce a zeleniny a také ořechů či luštěnin. Naše rty potřebují pro zvládání negativních vnějších vlivů hlavně zinek, železo, vitamíny A, C, E a všechny ze skupiny B. Zvenčí pak rtům pomůžete kvalitními balzámy či vazelínami, které je zvláční. Během dne chceme často jejich krásu zvýraznit rtěnkou, a i zde platí, abyste volili kvalitní, dlouhotrvající a s hydratačním účinkem. Všechny tyto nároky, a ještě víc splňuje nová tekutá rtěnka Oriflame The ONE Colour Unlimited UltraFix. Precizním aplikátorem nanesete některou z 10 sytých působivých barev a vaše rty získají na dlouhých 6 hodin matný sametový nádech. Barva se nestírá a je tak lehounká, že nabydete dojmu, jako byste ani žádnou rtěnku na sobě neměli. Hydratační složení ještě podpoří krásu vašich rtů, které se stanou neodolatelnými. Akční cena v katalogu do 19. září je 239,90 Kč, mimo akci 380 Kč.

Někomu by se péče o rty mohla jevit jako zbytečnost, ale naše rty jsou opravdu mimořádně náchylné k vysoušení kvůli absenci mazových žláz. Právě pravidelná hydratace je klíčem k tomu, aby si nejen rty, ale i naše pokožka udržely dlouhodobě pružnost a krásu.





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !