8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 03.05. 2024
Dnes má svátek Alexej
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Takhle to mám ráda v posteli já ...

6. 12. 2009 | Vaše příběhy
Stojím ráno v supermarketu ve frontě u kasy a pozoruji stojánek s novým vydáním časopisu, zákazníci si ho přidávají do košíčku. Na titulní straně palcový (v našich jednotkách asi 1,5 centimetrový) titulek: Iveta Bartošová - "Jak to mám ráda v posteli". Říkám raději předem, že jsem neobětovala 30 Kč za to, abych se dozvěděla, jak to má Ivetka ráda v posteli...

... ale zamyslela jsem se nad tím, jak to mám ráda v posteli já:

Mám ráda tvrdší postel. Nemám ráda hodně pod hlavou, a polštář nesmí být tvrdý. Bezpodmínečně potřebuji ještě malý polštářek.  Mazlíček k podložení krční páteře. Prostěradlo mám ráda napínací, v létě chladivé, v zimě hřejivé. K přikrytí potřebuji pořádnou peřinu, nejlépe z prachového peří, kterou si naducám pěkně až ke krku. Povlečení mám ráda barevné, heboučké a, letos nejlépe v různých odstínech růžové a fialové.
U postele mívám knížku, časopis, mobil se sluchátkama na poslech hudby, popřípadě mi poslouží světlem k odhalení případného vetřelce (komára.. ).
V místnosti mám ráda teplo, protože jsem velmi zimomřivá. Musím mít zatažené žaluzie, protože jedině tak mám pocit soukromí, a tma mi dokáže navodit příjemný klid na spánek.
Na spaní mám nejraději pyžamo, kraťasy s tričkem a v létě lehkou košilku. V zimě pak dobře poslouží pár vlněných teplých ponožek.  U postele mám také olejiček na tělo - příjemná vanilkovo-makadamová vůně je mi velmi příjemná. A nezbytný krém na ruce.

Tak. A jsem zvědavá, jaká bude čtenost tohoto článku? Jestlipak trhnu Bartošovou - Pomejovou...

P.S. Až si půjdete do Billy pro ten časopis  - vezměte si víc peněz - dostali vánoční kolekce...

Lindita - čtenářka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
kazdeho osobni zalezitosti.....
Obrázek uživatelky
profil
Jinak - skvělý článek. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Jinak - skvělý článek. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Moc pěkný článek, také mě jímá hrůza z těch titulů co vidím v bulvárních novinách, z principu je nekupuju a nechci ani slyšet bláboly, co se tam píší. A v poteli jste to pěkně vystihla také to mám tak ráda a pěkně povídání před spaním, třebas z CD, klidně pohádka, cokoliv, stejně v půlce usnu. Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles