Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Trápí Vás partnerova prostata? Vsaďte na REZUM!

1. 09. 2021 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Dámy, už Vás unavuje noční pochodové cvičení Vašeho partnera na toaletu a zpět? Není divu, je to opravdu otravné. Problém s prostatou totiž dokáže potrápit nejen muže, ale také jejich partnerky. Proto své drahé polovičce poraďte nejnovější trend v léčbě zvětšené prostaty. Vsaďte na metodu REZUM.

Technologie REZUM je nejnovější nejméně invazivní metodou léčby nezhoubného zbytnění prostaty spočívající v aplikaci sterilní vodní páry do prostatické žlázy a lze jej provádět dokonce ambulantně. Výkon vede ke zmenšení přechodové zóny prostaty, zmírnění nežádoucích příznaků spojených s močením a zlepšení průtoku moči.

Dalibor PacíkNa vývoji technologie se podílely tři světová centra (USA – Minneapolis, Švédsko – Stockholm a ČR – Brno). Hlavním investigátorem brněnského centra je profesor Dalibor Pacík, vedoucí výzkumného týmu v roce 2012–2013. Od roku 2015 se metoda používá v USA a bylo zde léčeno již více než 40 000 pacientů. V Evropě se postupně začíná uplatňovat od roku 2018, v ČR v Brně od roku 2019. A již rok je rutinně aplikována v SurGal Clinic právě v jihomoravské metropoli.

Je třeba ještě doplnit, že standardní a ideální indikací této metody je muž s obtížemi s močením, zbytnělou prostatou velikosti 30–90 ml, který nemá močovou infekci a nemá rakovinu prostaty nebo podezření na ni.

Muž se zástavou močení a katetrem, nebo prostatou velkého objemu není primární indikací, ale je možno říci, že i tato skupina mužů již byla touto metodou léčena a výsledky byly publikovány v odborné literatuře. Úspěšnost – obnovení močení – byla u této nestandardní indikace popsána až u 95 % pacientů. U ostatních tedy metoda úspěšná nebyla a bylo nutno přistoupit ke konvenční operační metodě léčby následně. Rovněž efekt nastupuje pomaleji a po aplikaci léčby je katetr vhodné extrahovat nejdříve po 3 týdnech a při neúspěchu následně vždy po 3 dalších týdnech. Pokud k obnovení močení nedojde do 3 měsíců, lze to považovat za neúspěch této metody.

Pokud má pacient zájem o tento výkon (s vědomím nutnosti jeho úhrady) nejprve musí být provedeno detailní vyšetření se zjištěním, zdali je vhodným kandidátem.

Speciální e-mailová adresa zřízená ke komunikaci o této technologii a operační metodě, kam je možno adresovat případné dotazy a zájem je:  rezum@surgalclinic.cz

 


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
1.
Obrázek uživatelky
profil
PrvníSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Termín: 16,00-16,25 hodin - Bankovky
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles