Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Uleťte zimnímu marastu. Třeba do Afriky

24. 10. 2012 | Afrika
-Komerční sdělení-

Někdo ji miluje, jiný ji nenávidí. Řeč není o ničem jiném, než o zimě. Pokud i vy patříte mezi lidi, kteří by hromady sněhu a dvacetistupňové mrazy raději vyměnili za teplejší slunečné počasí, zbystřete! V Africe se vám bude líbit v kterémkoliv ročním období.

Sousse – tuniská oáza klidu pod patronátem UNESCO

Mezi tradiční destinace dovolených patří Tunis už dlouhá léta. A není se čemu divit – Středozemní moře uspokojí téměř každého, kdo má v zálibu v plavání nebo v potápění.
zimní dovolenáRomantika zimní dovolené u moře, ať už právě Středozemního nebo kterékoliv jiného, tkví ale v něčem úplně jiném.
V Sousse, které leží na severu Sahary, přes zimu ukazují teploměry kolem patnácti stupňů Celsia a v moři byste nenaměřili o nic víc. Když se tedy do Tunisu vydáte v zimních měsících, zaměřte se spíše na putování po památkách, kterých dvousettisícové letovisko nabízí mnoho.

Mezi ty nejznámější se řadí pevnost Kasbah nebo původní historické město Medina. Za zhlédnutí stojí i kartágské katakomby. Jedinečnou atmosféru města pak dokreslují i všudypřítomné trhy a specifický městský ruch. Zkrátka (nejen) last minute dovolená, kterou si zamilujete.

zimní dovolenáMauricius – luxusní exotika

Pokud vás tuniské památky nechávají ledově chladnými, vydejte se na exotickou dovolenou o několik set kilometrů jižněji. Na Mauriciu vás (svým šarmem a bělostným pískem) oslní překrásné pláže omývané Indickým oceán. Na zimní dovolenou je ostrov jak dělaný.
Zatímco v České republice průměrná teploty v zimních měsících atakuje nulu, obyvatelé a turisté na Mauriciu si tou dobou užívají 25 stupňů na souši i ve vodě.
Bojíte se, že vás slunění na plážích brzy přestane bavit? Vzhledem k tomu, že Mauricius ročně navštíví přes milion turistů, nebojte se, že by o zábavu nebylo postaráno. Navštívit můžete národní park Black River Gorges, na jehož 60 kilometrech čtverečných naleznete jedinečnou faunu a floru. Nebo se nechte unést půvabem uliček a obchodů snad každého města.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Uleťte zimnímu marastu. Třeba do Afriky:

Uleťte zimnímu marastu. Třeba do Afriky
Uleťte zimnímu marastu. Třeba do Afriky
Uleťte zimnímu marastu. Třeba do Afriky
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
to by bylo fain,ale mít na to
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles