8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V letní sezoně vyžadují vaše vlasy správnou péči!

22. 08. 2022 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

V horkých letních dnech vlasy častěji vystavujeme slunečním paprskům, a právě vlivy UV záření se mohou podepsat na jejich estetické kvalitě. S přibývajícím slunečním zářením vlasy totiž slábnou, a dokonce se mohou i více třepit. Proto je vhodné jim dopřát více pozornosti a oživit jejich vzhled správnou péčí. Přinášíme vám pár tipů, jak o ně v letní sezoně správně pečovat.

Dopřejte si služby kadeřníka


V létě dopřejte vlasům to nejlepší a objednejte se ke kadeřníkovi. Ten vašim vlasům dodá péči, kterou v tomto období tolik potřebují. Čerstvě zastřižené konečky zajistí vlasům kondici, aby lépe odolávaly vysokým teplotám. Navíc pak mají menší tendenci k třepení a s kvalitní domácí péčí vám vydrží déle krásné. 

V letní sezoně vyžadují vaše vlasy správnou péči!Fénujte správně


V letní sezoně se řada z nás chce ukázat s krásnými a zdravými vlasy. I v tomto období je ale důležité nezapomínat na kvalitní vysoušení. Ukládat se ke spánku s mokrými vlasy je jednou z nejčastějších chyb. Mokré vlasy, vlhké a teplé prostředí totiž mohou zvýšit množení bakterií a způsobovat onemocnění pokožky hlavy – např. lupy.  Pokud si tedy myjete vlasy večer, pokuste se investovat více času do jejich fénování, než uložíte hlavu na polštář. Na trhu jsou dnes běžně k dispozici fény s pečujícími programy, s jejichž pomocí je zdravé vysoušení vlasů zcela jednoduché. Řádně vyfoukané vlasy se vám odmění svým vzhledem a budou připraveny na příchod teplého počasí.

Rozhodnete-li se svým vlasům dopřát lepší péči a zdravé vysoušení, vyzkoušejte fény od Panasonic. S modelem EH-NA65 nebo s jeho výkonnější a vybavenější variantou EH-NA98 bude vysoušení vlasů už jen radost! Oba přístroje pracují s revoluční technologií nanoeTM, která o vlasy pečuje, hydratuje a zvyšuje jejich lesk. Nanoe částice proniknou přímo do vlasového vlákna, čímž zpevní jeho vnější vrstvu. Vlasy tak zůstanou odolné a mají zdravější vzhled. Model EH-NA98 navíc disponuje technologií Double Mineral, díky které dochází k uvolňování iontů zinku.

Pečujte o sebe i zevnitř


Krásu zdravých vlasů zdůrazní rovněž kvalitní životospráva. Příznivý vliv na pokožku hlavy a vlasové kořínky má jídelníček bohatý na zinek, železo, vitaminy A, C a E. Zkuste zařadit více luštěnin, ořechů, mořských ryb, vajec či citrusů. Naopak vlasům neprospívá kouření, alkohol a přemíra stresu.

Model EH-NA98 pořídíte na webu www.panasonic.cz za 4 699 Kč, model Panasonic EH-NA65 za 2 499 Kč.
V letní sezoně vyžadují vaše vlasy správnou péči!























Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Já mám vlasy prodloužené. Kamarádka mi doporučila vlasy-k-prodlouzeni. Sama si je tam dávám a je to skvělý. Přes den dlouhovláska a večer na spaní je sundám.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles