Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V seriálu ZOO se zrodila Lady Y

19. 11. 2022 | Televizní tipy
Lady X v podání Evy Burešové zmizela z děje, a tak je místo v baru za mikrofonem volné. Hledá se tak nová záhadná zpěvačka, který by oživila večery v baru. Volba už pomalu padla na Adélku v podání Michaely Tomešové, jenže za mikrofonem nakonec skončí Sid, tedy Michaela Pecháčková. A zrodila se Lady Y.

Už to vypadalo, že nástupkyní za Lady X Evu Burešovou, která ze seriálu ZOO na chvíli zmizela kvůli mateřským povinnostem, bude Michaela Tomešová. V paruce, se škraboškou byla připravená vystoupit, osud a scénáristé ale toto žezlo nakonec předali Michaela Pecháčkové, která tak divákům předvede, jak je na tom se zpěvem.

V seriálu ZOO se zrodila Lady YNatáčení se tak herečce přesunulo i do studia Václava Noida Bárty, který závěrečné skladby do seriálu připravuje. „Vím, že mě lidi budou srovnávat s Evou, která nazpívala pětašedesát dílů přede mnou, ale s tím nic nenadělám. Věřím, že diváci si Lady Y oblíbí,“ říká seriálová Sid, která nazpívala 15 cover verzí a tím rozhodně nekončí.

„Musím říct, že Míša přišla do studia naprosto připravená, všechno uměla a byla radost s ní pracovat,“ prozrazuje muzikant, který na jedné závěrečné písničce, aby byla kompletní, pracuje jeden den. A k tomu tihle dva připravují i velké překvapení pro fanoušky seriálu. „Dobře, prozradím vám to. Dlouho a nenápadně jsem se tvůrcům seriálu zmiňoval, že taky zpívám, a když už jsem to řekl asi popáté, tak jim došlo, že bude lepší mi něco dát,“ prozrazuje se smíchem Václav, který tak společně s Míšou do seriálu přispěje několika duety.

„Myslím si, že se nám to povedlo a bude se to líbit,“ popisuje nadšeně Noid, který jako klávesák Lukáš přispěje tedy konečně i svým hlasem do mlýna. „Přišel jsem na nový způsob, jak ty písničky předělávat, a moc se nám to líbí.“ A nadšení z nové práce neskrývá ani nová Lady Y. „Nikdy jsem ve studiu nenahrávala, až teď s Vaškem, a musím říct, že je skvělý, milý, trpělivý a hodně mě podporuje. Je to naprosto jiná práce, než jsem do této doby dělala. Je to náročné, a to hodně! Ale moc mě to baví. A když jsem se poprvé viděla jako Lady Y? No, poctivě jsem se na to podívala a byl to nezvyk,“ usmívá se herečka.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek