Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Výhody cestování s cestovní kanceláří

26. 03. 2021 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Chcete vyrazit na dovolenou a nejste si jisti, jestli jet na vlastní pěst nebo s cestovní kanceláří? Samozřejmě záleží, jaký jste typ cestovatele, za jak dlouho chcete vyrazit, kolik času máte dovolenou řešit a tak dále. Ale i pokud raději cestujete čistě podle sebe, cestování s cestovní kanceláří určitě stojí za to alespoň jednou za život vyzkoušet, protože má svoje výhody. A třeba se vám to zalíbí.

První výhodou cestování s cestovní kanceláří je malé množství práce, v podstatě totiž stačí si vybrat z nabídky zájezdů, objednat ten pravý, zaplatit a je hotovo! Cestovní kancelář zařídí vše za vás, postará se o vás před cestou i během ní. Vyřízení formalit je tak rychlé a jednoduché, čímž ušetříte svůj drahocenný čas. Také pojištění často bývá součástí ceny zájezdu, čímž odpadá další bod, který byste museli řešit při samostatném plánování.

Výhody cestování s cestovní kanceláříDruhou výhodou je, že svou dovolenou můžete řešit s dostatečným předstihem, ale také na poslední chvíli. Nabídka obou možností je pestrá a jistě najdete dovolenou šitou na míru přesně vám. Většina lidí si myslí, že cestování s cestovní kanceláří je dražší než cestování na vlastní pěst. To však není pravda. Záleží, co od své dovolené chcete, protože pokud si hodláte zařídit all inclusive, chcete letět na poslední chvíli a tak dále, je víc než pravděpodobné, že zájezd od cestovní kanceláře vás vyjde levněji, než když budete dovolenou zařizovat sami. Cestovní kanceláře mají totiž v destinacích množstevní slevy a nabídka first minute i last minute zájezdů bývá za výhodné ceny. U CK Blue Style navíc při koupi first minute zájezdu získáte další slevy a výhody.

Když si koupíte dovolenou u cestovní kanceláře, tak získáte také kompletní servis. V podstatě máte dopředu vše zařízené jen díky pár kliknutím –  objednané letenky tam a zpět, zařízený transfer do hotelu a z hotelu na letiště, rezervovaný pokoj, popřípadě vyřešené stravování a program. Ubude vám tak spoustu starostí a času stráveného detailním plánováním.

Výhody cestování s cestovní kanceláříDalší nepochybnou výhodou jsou delegáti, se kterými můžete v rodném jazyce řešit případné komplikace a problémy. Budete tak mít méně starostí a ztratíte méně času řešením náhlých krizových situací, které mohou nastat. To však není jediná výhoda, kterou delegáti přináší. Jedná se většinou o lidi, kteří milují cestování a danou destinaci dobře znají, dokáží vám tedy říct spoustu zajímavých informací a dobré tipy na místa, která v průvodcích nenajdete. Výhodou cestování s cestovní kanceláří je také prověřená kvalita služeb a to hlavně pokud jde o ubytování.
Přeci jen ubytování je jedna z nejdůležitějších součástí dovolené.

K dalším výhodám cestování s cestovní kanceláří by mohlo patřit zjednodušení výběru. Pokud si nejste jisti, kam vlastně chcete jet, stačí si prohlédnout nabídku cestovních kanceláří a podle toho, co chcete zažít vybrat vhodnou destinaci. Například CK Blue Style kromě klasických first minute a last minute zájezdů nabízí i další typy dovolené – dovolenou bez dětí, golfovou dovolenou a další.

Díky cestování s cestovní kanceláří tak často ušetříte čas, peníze i množství stresu a můžete si užít klidnou krásnou dovolenou přesně podle vašich představ. Stačí si jen vybrat z nabídky cestovních kanceláří.
Výhody cestování s cestovní kanceláří


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Soul bez cestovky daleko vyšel levněji, letenku si zařídit umí téměř každý, pojištění také, ubytování se snídaní za pár kaček na booking třeba,z letiště vlak na místní kartu koupenou na letišti, platící i metru, památky dle nového tištěného průvodce, spoustu je jich zdarma....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles