Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 08.05. 2024
Dnes má svátek všichni osvobození
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vypadávání vlasů a pevná vůle

11. 01. 2014 | Nemoci

Vypadávání vlasů je problém mnoha žen. Je důležité si uvědomit, že všechno se vším souvisí. Vždy mě zajímala kůže, vlasy, pleť a zdraví, protože žiju v ne zrovna čistém prostředí, v Ústí nad Labem. Jako kosmetička mám hezké výsledky i u zákaznic, pokud mají pevnou vůli.

U mě to začalo nádorem na děložním čípku před 11 lety. Po ozářkách slabá imunita. Ekzém jsem přičítala alergii na kosmetické přípravky, jako nemoc z povolání. Nebyl to běžný ekzém, ale opravdu ošklivý a bolavý, s léčbou v nemocnici.

vypadávání vlasůNetrvalo dlouho a začaly padat vlasy. Alopecie areata. Ložisko měřilo přesně 10 cm. Na všech diskuzích jsem jen četla, jak to je nevyléčitelné. Ekzému jsem se zbavila hlavně úpravou životosprávy, koupele v citronové vodě. Celý den mít misku s citronovou vodou a po každém styku s vodou namočit ruce v misce. K tomu potravinové doplňky na kůži a mast od lékaře. Každý řekne, to jsem zkusila. Není to o tom něco zkusit, ale dlouhodobě užívat to, co je na kůži a vlasy účinné. Nejméně 3 druhy přípravků a střídat je co 3 využívané balení. Nikdy nevíme, co které tělo potřebuje, proto každý druh aspoň 3 balení, pak užívat jiný druh. K potravinovému doplňku je nutné používat přípravky, které se aplikují přímo do vlasů. Je spousta vodiček na vlasy. Nikdy nezjistíme, který výrobek pomohl, protože je dlouhodobě obměňujeme. Každý má něco do sebe.

Dnes mám ruce čisté, paruku už nepotřebuji. Vlasy mám slabší, teď opět řídnou na spáncích. Vlasy mám odbarvené na blond, aby se narušily a bylo jich opticky víc. Slabá trvalá a zrzek na závěr. To vše doporučuji u odborníka šetrnými přípravky, včetně přípravků na zvětšení objemu. Díky tomu všemu a účesu vypadá, že mám kvalitní vlasy. Při mytí u kadeřnice je šok, jak tam dohromady nic nemám.

Celý problém není jen běžet k lékaři, ale o pevné vůli a věřit, že to určitě pomůže. Trpělivost a vytrvalost je zaručený úspěch. Chytrá žena ví, že nic se samo nespraví. Za výsledek to určitě stojí. První malý výsledek čekejte od 10 měsíců dál.


Opickajura - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Vypadávání vlasů a pevná vůle:

Vypadávání vlasů a pevná vůle
Vypadávání vlasů a pevná vůle
Vypadávání vlasů a pevná vůle
Vypadávání vlasů a pevná vůle
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
JSI SI HOLKA UŽILA. GRATULUJI K PEVNE VULI I KRASNYM VYSLEDKUM TVE SNAHYSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
teď v těhotenství mi vlasy padají a nevím, co s tímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles