Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vysněná krása: Monika změnila nejen vzhled, ale i způsob uvažování. Jak se rozloučila se svým starým já? Proč je právě způsob uvažování nezbytnou součástí každé vysněné krásy?

3. 05. 2022 | Televizní tipy
Jsou ženy, které to v životě nemají lehké: nemoc, autonehoda, rozchod… To vše si musela Monika prožít, a to vše se na jejím vzhledu zákonitě podepsalo. Podařilo se Monice získat to, proč do pořadu šla – tedy vysněnou krásu? Celý díl najdete už teď na iPrima.cz a na další se můžete těšit vždy v pondělí večer na Primě. Dívejte se!

Monika se se životem pere statečně. A taky právě proto se přihlásila do proměny. Protože pochopila, že je načase dělat něco pro sebe. Tedy nebýt neustálou obětí nepříznivých životních situací, ale vědět, jak jim čelit. A to ve skvěle vypadajícím a zdravém těle jde jistě líp než v těle opomíjeném. Protože jak tvrdí klasik, krása sice není v životě tím nejdůležitějším, je ale něčím, o co se může každý, kdo se cítí krásný, opřít, když se mu nedaří dobře. A Marylin Monroe to dále rozvedla tak, že krásní lidé to mají v životě jednodušší.

Vysněná krása: Monika změnila nejen vzhled, ale i způsob uvažování. Jak se rozloučila se svým starým já? Proč je právě způsob uvažování nezbytnou součástí každé vysněné krásy?Během natáčení Monika podstoupila abdominoplastiku břicha a modelaci prsou u operatéra MUDr. Petera Žiaka, dále se zbavila vrásek, dojde i na vyspravení zubů a bělení. Navíc se dočkala nového účesu od Tomáše Arsova, a v plné vysněné kráse se tak dokáže postavit svému trápení. V krizových situacích je totiž dobré věřit si, smířit se s realitou života, postavit se na vlastní nohy a jít dál. Za rohem může čekat láska.

Jak se Monika po půlroční proměně vnímá? Alice Bendová tvrdí, že Monika vypadá jako holčička. A chválí a chválí. Monika říká: „Pochvala od Alice se mi poslouchala velice dobře. Je vidět, že lidé, kteří mě dobu neviděli, vnímají proměnu intenzivněji než já, která se vidím doma denně. Velmi mě komplimenty od ní potěšily. I díky Alici jsem si uvědomila, jak velký kus cesty je za mnou, jakou proměnou jsem prošla, ale také to, že nemůžu usnout na vavřínech.“

Co slyšela od blízkých? Moničina dcera prohlásila, že má maminka nyní prsa hezčí než ona, synovi se sice nelíbily jizvy, ale je rád, že maminka je spokojená. Kolegyně si změny všímají také. Monika dodává: „Na začátku proměny jsem byla žena, které se zhroutil svět. Opustil ji manžel. On se ale paradoxně konec světa nekoná. Uvědomuji si, že když něco nefunguje, tak to nemá cenu lepit. Přála bych každé ženě, která něčím podobným projde, aby v sobě našla sílu jít dál. Protože je potřeba mít sebevědomí, aby bylo líp.“

První slova u zrcadla během velkého finále? „To nejsem já. Tedy to je šok, takhle bych se asi na ulici nepoznala. Viděla jsem totiž někoho jiného. Vůbec jsem netušila, že něco takového jde.“ A dodává na závěr: „Moje půlroční cesta za proměnou se určitě vyplatila. Mám konečně sebevědomí a nakoplo mě to do dalšího života. Jsem sama se sebou moc spokojená a mám radost, že to takto dopadlo.“

Ani Monika, ani Alice tentokrát neplakaly. Uvědomily si totiž mocnou ženskou sílu, která se může skrývat i v té nejdrobnější postavě. Na slzy došlo až při setkání s rodinou. Monika slyšela pochvalu od dcery i syna. Dcera popřála: „Mamce přeju, aby teď začala žít život, po jakém touží.“ Držme jí palce, ať jsou to jen krásné chvíle.

Příběhy statečných účinkujících, dechberoucí proměny, skrytá tajemství i mindráky... Teď všechny ženy i muži konečně najdou odvahu se jim postavit a zbavit se jich, aby se mohli cítit lépe a začít se na svět usmívat. Zkratkou k Vysněné kráse za pomoci špičkových odborníků estetické medicíny, plastické chirurgie a stomatologie vás provází Alice Bendová.

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Vysněná krása: Monika změnila nejen vzhled, ale i způsob uvažování. Jak se rozloučila se svým starým já? Proč je právě způsob uvažování nezbytnou součástí každé vysněné krásy?:

Vysněná krása: Monika změnila nejen vzhled, ale i způsob uvažování. Jak se rozloučila se svým starým já? Proč je právě způsob uvažování nezbytnou součástí každé vysněné krásy?
Vysněná krása: Monika změnila nejen vzhled, ale i způsob uvažování. Jak se rozloučila se svým starým já? Proč je právě způsob uvažování nezbytnou součástí každé vysněné krásy?
Vysněná krása: Monika změnila nejen vzhled, ale i způsob uvažování. Jak se rozloučila se svým starým já? Proč je právě způsob uvažování nezbytnou součástí každé vysněné krásy?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !