Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 16.04. 2024
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Výstaviště oslní šperky z celého světa

28. 09. 2009 | Kultura

Již 18. ročník mezinárodní specializované výstavy hodin, hodinek, zlatých a stříbrných šperků HODINY A KLENOTY proběhne v Průmyslovém paláci na Výstavišti Praha – Holešovice ve dnech 30. 9. až 3. 10. 2009.

Nejen statistiky, ale i zájem vystavovatelů a návštěvníků potvrzuje vysokou kvalitu a úroveň výstavy. Letošní rok je kvůli ekonomické krizi specifický a o to více organizátora výstavy Inchebu Praha spol. s r.o. těší, že tradiční vystavovatelé zůstávají výstavě věrní a ta tak může díky přispění velkého zájmu zahraničních firem potvrdit své pevné místo nejen na českém, ale i na mezinárodním trhu.

vystavaV Průmyslovém paláci se letos na výstavní ploše o rozloze 2 008 m2 představí vystavovatelé nejen z České republiky, ale také z Belgie, Bulharska, Hong Kongu, Indie, Itálie, Německa, Nizozemí, Polska, Rakouska, Rumunska, Slovenska, Španělska, Švýcarska a Turecka.

Návštěvníci budou mít možnost vidět téměř 100 značek hodin, hodinek a šperků z celého světa. Představí se jim firmy zabývající se výrobou a prodejem šperků z drahých kovů, perel, přírodních kamenů, bižuterie či stále více populárních šperků z oceli. Kompletní nabídku pak doplní expozice trezorů, nástrojů, nářadí na zpracování a přípravu šperků, nábytek na vybavení obchodů, chybět nebudou ani vystavovatelé zabývající se výrobou dekoračních prvků a dárkových krabiček.

Návštěvníci veletrhu by si rozhodně neměli nechat ujít představení první řady luxusních mechanických hodinek Ananta od firmy Seiko Watch Corporation, jejichž cena se pohybuje od 45 000 do 150 000 Kč. Další, tentokrát švýcarskou značku s názvem EDOX představí společnost AVIKO TIME. Nejrozsáhlejší expozicí v hodinářském oboru bude obdobně jako v loňském roce stánek výhradního dovozce hodinek Festina, firmy Janeba TIME.

Extravagancí z Londýna výstavu oživí hodinky značky STORM. Nebudou chybět ani hodinky společenské, které nabídne například značka Adriatica. Z domácí produkce pak nesmíme opomenout novou kolekci hodinek Prim. A co se týká nástěnných hodin i budíků, velké zastoupení naleznete například na expozicích DIAX, s.r.o, Mavex, VINIS, s.r.o a dalších.

V Pravém křídle paláce předvede již tradiční vystavovatel společnost SOLITER, a.s. celou škálu investičního zlata, dále zlatou investiční medaili o hmotnosti 1kg, věnovanou Českému předsednictví EU či zlatou medaili Baracka Obamy o hmotnosti 31,1g,vydanou u příležitosti návštěvy amerického prezidenta v ČR.

vystava-stanekChybět samozřejmě nebude bohatý doprovodný program, návštěvníky čeká mimo jiné řada zajímavých přednášek z oboru, prezentací a módních přehlídek. Na své si přijdou i milovníci soutěží. Organizátor na každý den připravil soutěže o hodinky, šperky a dárkové předměty.

Již tradičně Sdružení klenotníků a hodinářů ČR ve spolupráci s organizátorem výstavy, společností INCHEBA PRAHA, dává prostor návrhářům a módním tvůrcům v soutěži Šperk roku. Účastníci se utkají již tradičně v několika soutěžních kategoriích – studentský umělecký šperk, studentský komerční šperk, umělecký šperk a komerční šperk.

Puncovní úřad bude určovat v průběhu výstavy ve svém stánku na počkání a zdarma návštěvníkům obsah drahých kovů ve špercích za použití jak klasických metod, tak i s využitím nejmodernějších měřících metod - rentgenfluorescenční analýzy.

Tváří veletrhu se pro letošní rok stala herečka Sabina Laurinová, s níž se návštěvníci a vystavovatelé nesetkají jen na billboardech a inzerátech, ale také osobně přímo na veletrhu a jeho doprovodných akcích.

Stejně jako v posledních ročnících bude tato ve svém oboru neopomenutelná a svým rozsahem u nás jediná výstava probíhat souběžně s již 17. ročníkem prodejní výstavy starožitností a umění ANTIK 2009.

Odbornou spolupráci výstavě poskytnou tradiční partneři - Sdružení klenotníků a hodinářů České republiky, Svaz českomoravských výrobních družstev a Puncovní úřad. Mediálním partnerem výstavy jsou časopisy Klenotník hodinář, Watch magazine a Hodinky a Šperky.

Zdroj: Incheba.cz

Simbelmine
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Taky bych si nějaký šperk dala
Obrázek uživatelky
profil
už se moc na tu ohromnou podívanou těším,byla jsem jednou na podobné výstavě a bylo to velice efektní a bombastické!!!!!!!!!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles