Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně

24. 03. 2021 | Krása
-Komerční sdělení-

V průběhu života se seznámíme s různými společenskými rituály. Ten, který dodržujeme všichni napříč kulturami, se týká stravování. Už jen usednutí s druhým strávníkem ke stejnému stolu se dá považovat za rituál. Stejně tak, jako si každý den dopřáváme něco k snědku, i naše pleť potřebuje výživu. Odvádí totiž obrovský kus práce, a to téměř bez přestávky. Pleťová rutina by proto měla být nepostradatelnou každodenní součástí, ráno i večer.

Ať už se líčíte, nebo ne, pleť každé z nás potřebuje 2x denně pozornost, která zahrnuje důkladné čištění a následnou péči. Na pleti ulpívá přes celý den znečištěný vzduch a prach, který v kombinaci s kožním mazem zanáší póry. Zařaďte proto do své rutiny pleťový rituál, který si můžete užívat jako posvátnou chvilku, kterou věnujete sami sobě, a především své pleti.

Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně    1. Část rituálu – Dvojité odlíčení


Na svůj obličej koukáme každé ráno i každý večer. Jak naše pleť vypadá, je odrazem toho, jak o ni pečujeme. Vrásky, ani další neduhy se na ni nevytvoří přes noc a chceme-li jim předcházet, je nutné dodržovat rituály. Pleť totiž velmi dobře vnímá náš životní styl a vše co ji (ne)dáváme se nám (ne)vrátí. Dopřejte ji proto pár minut péče ráno i večer a uvidíte, jak se vám odmění. Důležité je vědět, jaké produkty, kdy a v jakém pořadí používat a jak spolu navzájem působí. Dodržováním kompletní péče zajistíte, že vaše pleť bude správně vyčištěná, hydratovaná a získá potřebnou péči.

Základem je do čista odlíčená pleť. Časy, kdy se stačilo odlíčit obyčejným krémem či mýdlem jsou tytam. Přes den je pleť zatěžována make-upem a přes noc se na ni nahromadí nečistoty ze vzduchu, polštáře a starých kožních buněk. Proto je důležité dbát na její očištění nejen večer, ale i ráno. Správně by tento krok měl být dvoufázový - při prvním čištění sáhněte po prostředku na olejové bázi, v tom druhém sáhněte po gelu, který pleť osvěží a zbaví ji posledních zbytků nečistot, aniž by došlo k poškození ochranné bariéry pleti. Během čištění se zároveň aktivuje krevní oběh, což podpoří její rozjasnění. Oriflame NovAge


Produktový tip:

Oriflame čisticí olej a čisticí gel


Věděli jste, že čistící přípravky na olejové bázi důkladně odstraňují veškeré nečistoty, a to včetně odolného make-upu? Čistící olej od Oriflame stačí aplikovat na suchou pleť, lehce rozetřít po celém obličeji a promasírovat. Poté rozetřít navlhčenými prsty, dokud se olej nepřemění na bílou mléčnou emulzi a následně smýt. Pro druhou fázi odličování zvolte inteligentní čistící gel, který pleť jemně dočistí a zároveň se postará o její hydrataci, tonizaci a absorpci séra před aplikací hydratačních krémů.



    2. Část rituálu - Péče

Tip od Lussi:

Do pleťového rituálu je důležité 1-2x týdně zařadit jeden krok navíc, kterým je exfoliace. Díky peelingu se pleť zbaví odumřelých buněk a uvolní zanesené póry. Do pleti se tak z produktů dostane daleko více aktivních látek. Zařaďte tento krok do vaší rutiny a uvidíte, že se zlepší buněčná obnova, rozjasnění pleti, pigmentace, vrásky, či problémy s rozšířenými póry.

Lucia „Lussi“ Šenková, produktová manažerka a beauty školitelka Oriflame


Aplikace očního krému


Oblast kolem očí z rituálu nikdy nevynechávejte. Platí, že čím dřív se jí začnete věnovat, tím spíš si zajistíte mladistvý vzhled i v pokročilejším věku. Kůže v oblasti očí je velmi jemná a vlivem zpomalujícího se vzniku kolagenu ztrácí svou pružnost. V očním okolí navíc nenajdeme póry, které by pokožku přirozeně promašťovaly. Mějte na paměti, že při jakékoliv manipulaci v této obličejové oblasti byste měla být co nejvíce šetrná, ať už se to týká odličování řasenky, nebo nanášení krému. 


Aplikace séra


Sérum povzbuzuje pleť, aby byla na pohled i dotek plná svěžesti a vitality. Díky tomuto prostředku se jí dostane vysoce koncentrovaná dávka aktivních látek, která pomáhá dokonalému vstřebávání krémů, jejichž aplikace následuje v dalším kroku.


Aplikace krému


Existují kombinované krémy, které doporučují nanášení ráno i večer. Těm se vyhněte. To, že se krémy dělí na denní a noční má totiž svůj důvod. Ty denní mají lehkou texturu, čímž jsou i vhodným podkladem pod make-up, zajišťují pleti celodenní výživu, hydratují a díky SPF faktoru ji i chrání. Noční krémy jsou hutnější a neobsahují SPF faktor ani rozjasňující látky, zato jsou bohatší na koncentraci aktivních látek, které pleti dodají extra výživu, zatímco spíte.


Nepamatujete si postup? Konzistence napoví


Pleťový rituál provedete správně, dodržíte-li jeho postup krok za krokem. Tento proces je velmi důležitý, chcete-li aby vaše pokožka vypadala v každém věku zdravě. Jelikož není možné dodat pleti vše, co potřebuje v jednom produktu, musíme ji dopřát vhodnou kombinaci látek skrze různé produkty. A pokud s rituálem teprve začínáte, pamatujte na to, že po vyčištění je správné nanášení produktů dle konzistence – od nejřidších po nejhutnější. S tímto tahákem se nikdy nemůžete splést.

kosmetika Oriflame NovAge

Dopřejte si 5 minut pleťového rituálu s 5 produkty NovAge


Když se spojí věda se sílou přírody, bývá to zpravidla dobré znamení. To platí i pro kategorii produktů NovAge, v které najdete výtažky z rostlinných kmenových buněk, jenž přirozeně bojují proti procesu stárnutí pleti. Každá žena se chce pyšnit mladší a zdravě vypadající pletí bez ohledu na věk. Klíčem k těm nejlepším výsledkům je nejen vhodná kombinace produktů, ale také jejich správná aplikace. Vyberte si proto vhodnou řadu přímo pro vás a zařaďte důležité pleťové rituály do každodenní rutiny. Klinické testy potvrzují, že při dodržování kompletního rituálu dosáhnete nejméně 7x lepších výsledků. A nezapomínejte - prvním krokem k úspěchu je vždy důkladně vyčištěná pleť.


K zakoupení na e-shopu www.oriflame.cz

Skinergise – Zvýhodněná cena do 12.04. za 1 799 Kč
Ecollagen –  Zvýhodněná cena do 12.04. za 1 999 Kč
Ultimate Lift –  Zvýhodněná cena do 12.04. za 2 299 Kč
Time Restore –  Zvýhodněná cena do 12.04. za 2 299 Kč

NovAge Skinergise (20+) pro okamžité zdokonalení pleti a redukci prvních známek stárnutí
NovAge Ecollagen (30+) pro okamžitou redukci vrásek až o 49 %
NovAge Ultimate Lift (40+) pro o 70 % větší pružnost pleti
NovAge Time Restore (50+) pro zlepšení pružnosti a vyživení pleti










Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně:

Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
Zařaďte pleťové rituály do své rutiny, stačí k tomu 5 minut denně
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
třetíSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
3
Obrázek uživatelky
profil
4
Obrázek uživatelky
profil
Tak se mi zdá, že čím je menší hodnota symbolu, tím je delší interval
Obrázek uživatelky
profil
ČtvrtáSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles