Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řasy až do nebe: nejlepší řasenky 2023

6. 02. 2023 | Krása
-Komerční sdělení-

Dlouhé a krásné řasy jsou nenahraditelnou součástí looku každé ženy. Od pradávna lidé vymýšleli různé kosmetické přípravky, které řasám dodávaly ještě větší objem, délku a sytou černou barvu. V našem článku se dozvíte, která řasenka splní všechny vaše požadavky.

Pomocí dekorativní kosmetiky dokážete zvýraznit i ty nejkratší řasy. Hlavní je to s nanášením řasenky nepřehánět, protože bude make-up vypadat dost vulgárně a nedbale. Níže si můžete přečíst více o tom, jaké vlastnosti mají ty nejlepší řasenky.

V první řadě můžeme řasenky rovnou rozdělit do dvou kategorií: voděodolné a klasické nevoděodolné.

Řasenka odolná proti vlhkosti, na rozdíl od klasické, se nesmývá vodou a je ideální pro deštivé počasí, stejně jako na výlety k moři nebo do bazénu. Měli byste však pečlivě vybírat odstraňovač make-upu, protože musí obsahovat speciální komponenty k odstranění voděodolné kosmetiky.

Řasenky také můžeme rozdělit podle efektu po aplikaci:


Nejlepší řasenky 2023Prodlužovací má speciální formuli, která umožňuje výrazně prodloužit řasy. Tento efekt zajišťují speciální vlákna, která se přidávají do složení. Ty se "přilepí" k řasám a viditelně je prodlouží. Konzistence takového produktu je zpravidla docela lehká, netvoří hrudky a činí pohled výraznějším.

Nejlepší natáčecí řasenky dodávají pohledu expresivitu bez zvláštního natáčecího příslušenství. Výsledek je v první řadě dosažen díky speciálnímu zakřivenému kartáči se štětinami různých délek.

Objemové nebo s efektem umělých řas vytváří na řasách speciální film, neviditelný pouhým okem. Díky tomu jsou řasy vizuálně silnější a objemnější. Vysoce kvalitní produkt vytváří efekt umělých řas a činí oči otevřenější a výraznější. Je ideální variantou pro ty, kteří mají řídké nebo tenké řasy.

Další typy:


Hypoalergenní řasenka je speciální přípravek, který neobsahuje žádné alergeny a zabraňuje vzniku alergických reakci na velmi citlivé pokožce očí. Hypoalergenní řasenka je nejbezpečnější pro ty, kteří se často potýkají se svěděním a pálením.

Ošetřující nebo pečující. Složení takové řasenky není zaměřeno na vytvoření krásného make-upu očí, proto zpravidla neobsahuje pigment. Její hlavním úkolem je posílit řasy, stimulovat růst a zahustit je. Může se tento produkt také používat jako podkladová báze pod klasickou řasenku.

Organické jsou považovány za nejlepší řasenky, ale jsou poměrně drahé, což je způsobeno zcela přírodním složením. Přírodní původ komponentů ovlivňuje nejen cenu, ale také kvalitu. Někteří si však stěžují, že výrobek není dlouhotrvající, drolí se do 3-5 hodin po aplikaci a neplní hlavní funkce, které by běžná řasenka měla plnit.

Představujeme vám výběr nejlepších řasenek, který zahrnuje dražší i levnější variace. Větší sortiment produktů si můžete prohlédnout na webových stránkách MAKEUP.


Řasenka Bourjois Volume Glamour poskytne řasám ten luxusní objem. Jeho jemná krémová textura je schopna obalit každou řasu, díky čemuž bude váš pohled velmi výrazný. Kartáček se štětinkami a zkosenou špičkou umožňuje dodat řasám extra objem. Četné recenze potvrzují vysokou trvanlivost řasenky, snadné odličování a šetrné složení, které nedráždí oči.

Voděodolná řasenka Maybelline The Colossal Volum Express je jednou z nejoblíbenějších mezi cenově dostupnými řasenkami. Často ji používají i vizážisté pro dosažení efektu natáčení. Kartáček je poměrně velký, proto musíte být při aplikaci řasenky velmi opatrní.

Lancome Hypnose Doll je super dlouhotrvající verze oblíbené řasenky Lancome Hypnose. Dokonale prodlužuje, odděluje řasy a zahušťuje je. Obsahuje nylonový prášek, který dodává řasám objem a kombinaci dvou druhů vosku - tvrdého a měkkého, které umožňují zafixovat ohyb.

High Impact od Clinique je objemová a prodlužující řasenka. Její jemná, krémová textura obalí každou řasu a zanechá je husté a dlouhé bez hrudek. Výrobce dodává tento produkt ve dvou barvách - černé a černohnědé. Ti, kteří tuto řasenku již vyzkoušeli, poznamenávají, že ji vůbec necítí na očích. Popularita řasenky je zasloužena a recenze zákazníků potvrzují, že produkt přilne k řasám bez hrudek a poté se snadno odstraní odličovačem.

Řasenka Vivienne Sabo Cabaret Premiere Waterproof Mascara poskytne efekt umělých řas a má voděodolné složení. Kuželovitý kartáček má shora zúženou špičkou, což usnadňuje nalíčení řas ve vnitřních koutcích očí. Konzistence produktu je poměrně hustá, po aplikaci neteče ani se nedrolí.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice