Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Revoluční přípravek na posílení imunity pro celou rodinu

5. 12. 2011 | Nemoci
-Komerční sdělení-

Období chřipek a nachlazení už je tady. Pokud neradi stonáte, co nejdříve posilte svou imunitu. Revoluční přípravek na podporu funkcí imunitního systému Imuno Vital zvýší Vaši obranyschopnost již několik hodin po požití.  

Rychlé a účinné řešení

Imuno Vital s obsahem bioaktivního glutanu představuje revoluční doplněk stravy se širokým spektrem záběru. Jeho užívání je velmi dobrou prevencí nachlazení, chřipky, angíny a dalších nemocí. Přípravek je rovněž účinným pomocníkem v boji s alergiemi, záněty, maligními buňkami, a dokonce zpomaluje proces stárnutí. Imuno Vital zajišťuje přímou podporu tvorby bílých krvinek a zrychluje jejich reakční dobu v organismu. Díky tomu je obranyschopnost organismu výrazně zvýšená již dvě hodiny po prvním podání. Za 72 hodin je imunita již plně mobilizována.

Imuno VitalPrevence i léčba

Užívání preparátu Imuno Vital lékaři doporučují nejen jako prevenci, ale také jako velmi účinný podpůrný prostředek při léčbě akutních virových a bakteriálních onemocnění, zánětů, dále při zvládání chronických nemocí, jako je například diabetes. Imuno Vital rovněž přispívá ke snižování cholesterolu a je vhodnou prevencí srdce a cév. Dále se doporučuje při antibiotické léčbě a k podpoře hojení ran a regenerace tkání.   

Účinky bioaktivního glutanu

Nejdůležitější složkou obsaženou v Imuno Vital je bioaktivní glutan, nejsilnější přírodní stimulant imunitního systému, který zvyšuje odolnost organismu přímou podporou produkce buněk imunitního systému. Tyto buňky mají schopnost odstranit škodliviny včetně virů, bakterií a mutovaných migrujících nádorových buněk, nebo odumřelých buněk.

Komplex důležitých látek

Bioaktivní glutan obsahuje nejen účinné látky Alfa-glukan  a Beta-glukan, ale také vitamín C, vitamíny skupiny B, zinek, selen, železo, hořčík, vápník, aminokyseliny, minerální látky a mastné kyseliny včetně omega-3.     

Zdraví pro celou rodinu

Díky svému složení Imuno Vital aktivuje obě složky imunity, vrozenou i získanou. Unikátní farmaceutické zpracování glukanu spolu s kvalitními alfa a beta glukany z výhradně z přírodních zdrojů zajistí Vašemu organismu tu nejlepší ochranu. Svého pomocníka v boji proti nemocem zakoupíte ve formě tablet pro dospělé a chutného sirupu pro děti v drogeriích DM, Schlecker, v lékárnách anebo z pohodlí domova na www.imunovital.cz. (poštovné a balné zdarma nad 400kč).





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !