Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Strašák naprosté většiny mužů

6. 02. 2008 | Nemoci
Poruchy erekce, čili erektilní dysfunkce, nejsou vážnou nemocí. Strašák naprosté většiny mužů se v dnešní době dá poměrně snadno napravit. Důležitou podmínkou je ale řešit ho včas. Neschopnost dosáhnout či udržet erekci nebo problémy s nedostatečným ztopořením penisu se dají vylepšit většinou poměrně rychle a pohodlně.

Mnoho lidí se domnívá, že porucha erekce je běžným projevem stárnutí. Samotný věk je však jen málokdy jedinou příčinou problémů s erekcí, i když je pravda, že výskyt poruchy erekce se s rostoucím věkem muže zvyšuje. Není ale výjimkou, pokud problémy v sexuálním životě zažívá také mladší muž, který je přepracovaný a je pod každodenním stresem.

Strašák naprosté většiny mužů Původní příčiny této poruchy jsou různé. Může se jednat například o kombinaci nevhodného stravování, kouření či nedostatku pohybu. Další významnou skupinu tvoří psychologické faktory. Většina případů je však podle lékařského výzkumu způsobena oslabeným krevním oběhem v důsledku snížení hladiny oxidu dusnatého v cévách. Právě v této látce, za jejíž výzkum byla v r. 1997 udělena Nobelova cena, spočívá klíč ke zlepšení krevního zásobení. Oxid dusnatý je totiž zásadní faktor ovlivňující průměr a roztahování cév a tedy jejich kapacitu k přenosu krevní tekutiny do důležitých orgánů těla.

Urolog MUDr. Robert Maršík je přesvědčen, že u mírnějších forem erektilní dysfunkce, nezpůsobené jinými poruchami (např. cukrovkou, aterosklerózou apod.), je vhodné používat přírodní látky s přirozeným, cévy rozšiřujícím účinkem: „Je velice užitečné, když si pacienti vedou záznamy např.o tom, jak se zlepšovala erektilní funkce v průběhu užívání tabletek, jejíž délka se doporučuje alespoň tři měsíce. Pak může lékař lépe rozhodnout o dalších případných metodách, jak erekci zlepšit.“.

Strašák naprosté většiny mužů

Ing. Ivan Mach, CSc.

Dnes se už stále častěji přijímá fakt, že hlavním faktorem kvality erekce u mužů jsou zdravé cévy, tudíž kvalitní krevní zásobení. Díky popularitě některých léků už většina lidí chápe, že za problémy s erekcí stojí spíše poruchy vaskulárního (cévního) systému než hormonální a psychologické faktory, které se preferovaly dříve.

Kvalita erekce nepochybně souvisí se zdravím cévní soustavy. Všechny rizikové faktory vaskulárního zdraví jako vysoký krevní tlak, ateroskleróza, kouření, cukrovka a zvýšená hladina krevních tuků působí jak na cévy procházející penisem, tak i na jiné cévy v těle. V nich vzniká oxid dusnatý jako signální látka, která nutí smrštěné hladké svaly na povrchu cév k tomu, aby se uvolnily. Účinek všech rizikových faktorů, způsobujících stažení cév, lze omezit dostatečným přísunem uvolněného NO, který působí na cévy tak, aby se znovu uvolnily. I když sami nemůžeme obvykle posoudit zdraví našich cév bez lékařské diagnostiky, lze právě erekci považovat za barometr vaskulární kondice každého muže.

Zdroj: www.prelox.cz

* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !