Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak mít do léta nohy jako bohyně

28. 05. 2014 | Péče o tělo
S příchodem teplého počasí přišel čas vylovit v šatnících krátké sukýnky a otevřené boty. Po zimě byste si ale neměly zapomenout připravit vaše nohy do formy. Poradíme vám pár triků, se kterými budete mít do léta sexy nožky jako pravá bohyně.

Pedikúra je základ

A kde začít? Přeci od podlahy, tedy od chodidel. Dobrá pedikúra je základ. Můžeme mít sebehezčí sandálky, ale nehezky upravené nohy celkový dojem velice kazí. Během podzimu a zimy dostávají nohy pořádně zabrat. Celý den chodíme v uzavřených botách a v teplých ponožkách, takže kůže nemůže dýchat a snadněji popraská. Dobrý tip na jemná a pěkná chodidla je domácí peeling. Smíchejte mořskou sůl s olivovým olejem a naneste na chodidla, dobře promasírujte, smyjte a pak použijte pemzu, uvidíte, že nožky budou jako z alabastru. Nezapomeňte chodidla namazat krémem, skvělá je vazelína nebo kaštanový gel.  Samozřejmostí jsou také pečlivě upravené nehty.

Jak mít do léta nohy jako bohyněDlouhodobá sladká depilace

K tomu, aby nohy vypadaly skvěle, je také musíte mít krásně hladké. Pokud vám chloupky rostou častěji, žiletku vyměňte za vosk. Vyzkoušejte např. epilaci cukrovou pastou. Jedná se o jeden z nešetrnějších způsobů depilace, při které se chloupky vytrhnou i s kořínky. Depilace cukrovou pastou je méně bolestivá než ta klasická. Chloupky pak také méně zarůstají a nohy vydrží hladké až 5 týdnů. Cukrová pasta je skvělou volbou, pokud jedete na delší dovolenou. Aby nohy byly krásně jemné, použijte dva dny po depilaci kvalitní peeling nebo lufu, zabráníte tím i případnému zarůstání chloupků. Pokud máte na nohou nehezké žilky, použijte punčochy ve spreji. Ty zakryjí drobné nedostatky pleti. Jsou ideální především v letním období, kdy je nošení klasických punčocháčů nepříjemné.

Strašák léta: celulitida

Jedním ze strašáků léta bývá pro ženy také celulitida. Té se asi úplně nezbavíte, ale můžete ji zmírnit. Pokud již celulitida vaše tělo navštíví, nemazlete se s ní, a co nejefektivněji ji vyprovoďte zase pryč. Vhodná strava pomůže pomerančové kůži předejít, vyhněte se potravinám, které pomáhají v těle zadržovat vodu, jako je sůl, smažené věci, káva, cukr nebo tvrdý alkohol.

Do svého jídelníčku zařaďte naopak šťavnaté ovoce, mléčné produkty a celozrnné pečivo. Zapomeňte na „zázračné“ krémy a gely, nejlepší je kromě zdravého jídelníčku také aktivní pohyb, kterým lze zbytečné hromadění tuku v podkoží zmírnit. Během cvičení se odplavují toxiny a snižuje se tím množství nevzhledných dolíčků. Pro odstranění nevzhledných dolíčků je nejlepší cvičení, které kombinuje fitness a silový trénink.

Celulitidy se nezbavíte za pár týdnů.
Jedná se o dlouhou cestu, proto by se mělo začít cvičit co nejdříve. Aby cvičení mělo efekt na celulitidu, zkuste cvičit v kompresních punčochách. Na začátku to možná bude nezvyk, ale za chvilku jako byste o nich nevěděly. Cvičení také doplňujte účinnými lymfatickými masážemi. Přednost dávejte ale ruční masáží před strojovou.

Zdroj, foto: CCC boty


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !