Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Některým potravinám se dnes nedá věřit

9. 09. 2007 | Péče o tělo

Některým potravinám se dnes nedá věřit. Nízká cena je lákavá, ale při bližším prostudování složení výrobku člověka často přejde chuť.


Avšak, nic není ztraceno. Pokud chcete špekáček z opravdového masa místo náhražkového opékáčku, jogurty z opravdového mléka místo želatinové směsi a další výrobky bez zbytečných konzervantů, pak hledejte na výrobcích logo národní značky kvality KLASA.


KLASA na obalech výrobků znamená prvotřídní kvalitu. Značku KLASA uděluje ministr zemědělství ČR již od roku 2003 prověřeným potravinářským výrobkům, které splňují nadstandardní kvalitativní a bezpečnostní kritéria.


klasa

Díky přísným pravidlům mají spotřebitelé záruku kvalitní a bezpečné potraviny. Značka KLASA je udílena pouze na tři roky a po celou dobu její platnosti je výrobek vystaven kontrolám Státní zemědělské a potravinářské inspekce a Státní veterinární správy ČR. Pokud zjistí zhoršení kvality nebo třeba jen změnu složení výrobku, je značka KLASA výrobku odebrána.


Značka KLASA je dobrým vodítkem při nákupu pro všechny, kdo se chtějí snadno orientovat v rozmanité nabídce supermarketů. KLASA znamená kvalitu a sázet na kvalitu se vždy vyplatí.


Kompletní seznam výrobků KLASA najdete na www.eklasa.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
je klasa,alespon podle něčeho poznám kvalitu
Obrázek uživatelky
profil
(myšleno čokoládové) jsou pěkně hnusné, není to žádná kvalitní čokoláda, ale pochybná tuková směs. Ostatně nedávno jsem četla něco na toto téma, že ne vše, co je KLASA, je kvalitní...
Obrázek uživatelky
profil
většinou kupuju várobyk Klasa a podpořím naš stát než cizinu, leckdy není zbytí a koiupím něco odjinud,a le chutí to je o něčem jiném
Obrázek uživatelky
profil
Já osobně při nákupu značku KLASA preferuji a kupuji výrobky především s tímto označením. Mám je dostupné v místě bydliště v malých obchodech, ale v těch "zázračných" hyper..moder..velkoobchodech je hledáte opravdu těžko. Jsme zaplaveni mnohdy nekvalitním cizím zbožím. Proč to náš stát dovolí?
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles