Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinence

9. 04. 2015 | Péče o tělo
Přestože na trhu existuje široká nabídka specializovaných absorpčních pomůcek, mnohé ženy na lehký únik moči stále používají menstruační vložky v domnění, že ve výrobcích není velký rozdíl. Neuvědomují si, že menstruační vložky jsou vyrobeny na menstruaci, a tak nejsou vhodné pro použití v případě inkontinence. Právě inkontinenční vložky, které jsou speciálně vyrobené k absorpci moči, jsou tím správným řešením inkontinence.

3 hlavní důvody, proč by se měly uživatelky vyvarovat používání menstruačních vložek a preferovat v případě inkontinence inkontinenční vložky:

1. Speciální funkce a anatomie inkontinenční vložky způsobuje mnohem lepší vstřebání moči

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinenceKaždý druh vložek je vyroben speciálně pro svůj účel - inkontinenční vložka absorbuje moč, menstruační vložka krev. Jelikož obě tekutiny jsou rozdílné, co se týče jejich kvalit (jako je hustota apod.), ovlivňuje to i charakter vložky, která má tekutinu pojmout a uzamknout uvnitř.

Rozdílné je i množství tekutiny, které se do vložky uvolňuje při úniku moči a při menstruaci. Inkontinenční vložka musí při jednom úniku absorbovat výrazně větší množství tekutiny než menstruační vložka, k čemuž slouží speciální granule tzv. superabsorbent rozmístěný uvnitř savého jádra, který se při nasátí moči přemění na gel a zabrání tím proniknutí vlhkosti zpět na povrch.

Z těchto dvou důvodů musí být vložky speciálně přizpůsobené těmto podmínkám, proto jsou schopnosti absorpčních zón vložek rozdílné. Inkontinenční pomůcky jsou obecně schopny pohltit více tekutiny a rychleji než běžná menstruační vložka stejných rozměrů. Jejich použití proto zajistí uživatelce pocit jistoty a bezpečí.
.

2. Zabránění nežádoucímu zápachu

Největší obavou žen s inkontinencí je nepříjemný zápach. Při použití menstruačních vložek při problémech s únikem moči je větší pravděpodobnost, že se mu nezabrání, protože tyto vložky nejsou uzpůsobeny na absorpci moči. Jedním z hlavních cílů inkontinenční pomůcky je právě zabránění vzniku a šíření bakterií a amonia, které tento zápach způsobují. Inkontinenční vložka zůstane na povrchu sušší, čímž zamezí šíření zápachu a poskytne uživatelce pocit bezpečí a jistoty.

3. Jemnost a prodyšnost materiálů je příznivá pro dlouhodobé používání inkontinenčních vložek

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinencePři výběru absorpční pomůcky je také třeba zohlednit jemnost a prodyšnost materiálů. Na rozdíl od menstruačních vložek jsou inkontinenční pomůcky často používány dlouhodobě, a ne pouze několik dní v měsíci. Z tohoto důvodu je velmi důležité, aby byla inkontinenční vložka jemnější a prodyšnější. Tyto dvě vlastnosti inkontinenční vložky zajistí, že je lze nosit nepřetržitě a nezpůsobí uživatelkám záněty kůže, kožní ekzémy ani jiné problémy.
Vlivem uvedených prvků pouze inkontinenční vložky poskytnou funkční, spolehlivou, pohodlnou a diskrétní ochranu při úniku moči.
 
Zdroj, foto: TENA


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinence:

Proč nejsou menstruační vložky vhodné v případě inkontinence
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Skvelý článok
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles