Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 19.03. 2024
Dnes má svátek Josef
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

34. autorská módní přehlídka TOP STYL - Luděk Hanák a jeho hosté

29. 09. 2011 | Kultura
Tato prestižní akce se koná v pátek 7. října  2011 v Mohelnici, Dům kultury,
začátek v 19.30 hodin. Již tradičně zde Luděk Hanák představí svou novou kolekci. Jeho hosty budou přední čeští výtvarníci, tentokrát : Helena Bedrnová, Jitka Šedová, Táňa Havlíčková, Jaroslava Sedláčková, Dominika Sedláčková,  Petr Kalouda, Miroslav Bárta.  


Jistě stojí za zmínku účast našich předních modelek a MISS, tentokrát v čele s
ČESKOU  MISS  WORLD 2011  Denisou Domanskou. Večerem bude provázet  Jan Čenský.

Autorské módní přehlídky Luďka Hanáka „TOP STYL“ mají na severní Moravě svoji tradici. Pořádají se 2x ročně, letos již 17. rokem. Jsou ojedinělé svou atmosférou, která je právě v Mohelnici, neopakovatelná. Od samého vzniku módních přehlídek „TOP STYL“  se stalo samozřejmostí prezentovat tvorbu předních českých výtvarníků, kterou navštěvují diváci, agentury a hosté prakticky z celé republiky, a co je hanak-satydůležité, rádi se na každou další akci znovu vracejí.

Luděk Hanák
Nafotil kalendáře s českou MISS Renatou Langmannovou a MISS ČR Janou Doleželovou. 2008 - nafotil kalendáře MISS PRAHA OPEN 2008 - jeho modely pomohly k prestižním titulům krásy několika modelkám, které se zúčastnily různých celosvětových soutěží krásy, např. MISS Čína, Ghana, Korea, Tourism Queen - v únoru 2008 vytvořil model pro finalistku České miss - v říjnu 2008 oblékl finalistky MISS EUROPE & worldorldorldorld na zaoceánské lodi NORWEGIAN GEM, v září 2009 v Praze. Zúčastnilo se ho přes 40 vítězek celosvětových juniorských soutěží krásy od 16 do 23 let - v r. 2008 mohli jeho modely vidět také v cizině, a to na prestižní módní přehlídce v ruském Petrohradu - nejkrásnější dívka Prahy spolu s dalšími finalistkami byla počátkem listopadu dekorována v jeho modelech v Obecním domě v Praze.

Více fotografií modelů Luďka Hanáka najdete v článku Podzimní trendy předvedeny na přehlídce TOP STYL 2010 a TOP STYL 2010 - 31. prestižní módní show.

Zdroj: Luděk Hanák

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !