Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

4 základní věci, kterým věnovat pozornost při výběru spodního prádla

21. 05. 2016 | Pro ženy
-Komerční sdělení-

Díky skvělému a propracovanému střihu, příjemnému materiálu vysoké kvality spodní prádlo perfektně padne, je velmi svůdné, ale i maximálně pohodlné. Takhle nějak by to mělo být v ideálním případě, ale sáhněme si do svědomí. Která z nás věnuje nákupu kvalitního spodního prádla dostatek času a především řeší, zda jsou kalhotky opravdu vhodné ke každodennímu nošení? Není raritou, že ženy vyráží například na běh v tangách, nebo nehledí v létě na to, že materiál kalhotek by měl být dostatečně prodyšný a savý.

Jak vybírat kvalitní kalhotky?

Materiál kalhotek


Doporučujeme při výběru nového spodního prádla věnovat hlavní pozornost informacím o materiálu kalhotek. Kvalitní spodní prádlo by mělo mít na štítku uvedeno složení textilií. Pokud nemá, pak se mu vyhněte, nebo požadujte po prodejci potřebné informace. Pro celodenní nošení je vhodné volit takové kalhotky, které obsahují minimum syntetických materiálů, krajek a gumoviny. Eliminujete tak nepohodlí, opruzeniny a mykózy. Při výběru materiál řádně otestujte, zda má dostatečnou pružnost, je příjemný na dotek, má precizně řešené švy.

Střih kalhotek


Existuje 5 základních střihů kalhotek.
Každá žena má svůj oblíbený. Vhodně zvolený střih dokáže částečně skrýt určité nedostatky nebo naopak podtrhnout krásu vašeho těla a ladnost křivek. Důležitá je také situace. Ne všechny střihy dámského spodního prádla se hodí pod legíny, sukni apod. Například pod legíny doporučujeme obléci bezešvé nebo tzv. neviditelné kalhotky.

Velikost kalhotek


Divili byste se, kolik žen si kupuje nevhodnou velikost kalhotek. Přitom stačí jen málo – doma provést test velikosti kalhotek ve vašem šatníku. Ve většině obchodů totiž nové zboží zkoušet nemůžete. Vyberte si ideální velikost a podle ní vyrazte následně nakupovat do obchodu. Kalhotky by měly pevně sedět, neřezat, přitom by se neměly shrnovat či posouvat. Pozor: je třeba vědět, jakou velikost pro daný střih a tvar kalhotek jste si zvolili.

Jak vybírat kvalitní kalhotky?

U kalhotek typu tanga doporučují odborníci na spodní prádlo sáhnout po kousku o číslo větším, než je vaše běžná velikost.

Barva kalhotek


Barevnost není otázkou pohodlí, ale spíše dobrého pocitu. Pokud víte, že váš šatník obsahuje především světlé odstíny, pak je vhodnější při nákupu nových kalhotek pokukovat spíše po světlém spodním prádle. Enormní kontrast spodního prádla a svršků může způsobit nechtěný efekt. Jinak je preference barev plně ve vašich rukou.


Zlatá rada na konec. Noste to, v čem se cítíte dobře a zároveň v tom i dobře vypadáte.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 4 základní věci, kterým věnovat pozornost při výběru spodního prádla:

4 základní věci, kterým věnovat pozornost při výběru spodního prádla
4 základní věci, kterým věnovat pozornost při výběru spodního prádla
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Také nosím, takové, v kterých je mi dobře
Obrázek uživatelky
profil
DOBRÝ DEN, JEN ŠKODA, ŽE BÍLÉ KALHOTKY JSOU PO DELŠÍM PRANÍ ŠEDIVÉ.
Obrázek uživatelky
profil
ano,nosím to v čem se cítím dobřeSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles