Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního stylu

20. 09. 2016 | Kultura
Inspirace nejen pro nové začátky

S novými začátky není spojený jen Nový rok. Od časů školní docházky s nimi totiž máme podvědomě spojené i podzimní měsíce. Chcete-li i vy začít ve svém životě něco nového, odhodit staré zátěže a vydat se novým a lepším směrem, můžete načerpat inspiraci na 59. Minervě – VÝSTAVĚ ZDRAVÍ, OSOBNOSTNÍHO RŮSTU, PREVENCE A ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU, která se uskuteční 1. - 2. října 2016 ( 10.00 – 18.00) v Michnově paláci na pražské Malé Straně.

Je jedno, zda se vaše nové začátky budou týkat zdraví, vztahů, práce či hledání směru, který by dal vašemu životu smysl a vás naplnil harmonií a štěstím. S tím vším vám mohou pomoci zkušení a pečlivě prověření odborníci, které už patnáctým rokem můžete na Minervě potkávat. Najděte si toho svého odborníka, který pomůže právě vám, nebo navštivte zajímavé přednášky, semináře a workshopy, kde získáte inspiraci a naučíte se důležité dovednosti.

A na co konkrétního se můžete těšit tentokrát?


59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního styluLaserová fototerapie
Jednoduchý přístroj, který umožní ozařování krve lékařským polovodičovým laserem přes nosní dutinu, si už získal oblibu v zahraničí a nyní přichází i k nám. Dokáže účinně čistit krev, snižovat její srážlivost, zlepšovat okysličení mozku a dalších tělesných orgánů, snižovat krevní tlak i hladinu cholesterolu. V Indii se osvědčil i u diabetiků prvního i druhého typu – nejen, že podporuje snížení hladinu krevního cukru, ale zároveň pomáhá zmírnit i komplikace cukrovky, jako je například diabetická neuropatie či retinopatie.

Aromaterapie ve službách úklidu
Éterické oleje jsme zvyklí používat při odpočinku, masážích a léčebných procedurách, skvělou službu nám však mohou prokázat i při úklidu. Tamara Krejcarová vám poradí, jak je kombinovat s úklidovými prostředky, aby váš domov zbavily bakterií, energeticky jej očistily a dodaly mu atmosféru pohody a harmonie.

Orákulum jako odpověď na otázky
Zajímavou pomůcku představí na Minervě Jeremiáš Polcar – jde o Orákulum, složitý systém soukolí, který po zadání data narození a následném roztočení vygeneruje číselné kombinace, v nichž se skrývají odpovědi na důležité životní otázky.

Chromoterapie, colorterapie – léčba barevným světlem
Pomocí barev můžete načerpat novou energii nebo se naopak uklidnit a zregenerovat, zbystřit soustředění či inspiraci nebo podpořit komunikaci. Kromě toho ale barvy působí také na mnoho zdravotních potíží jak fyzických, tak psychických. Nenechte si ujít jedinečné setkání s Petrou Mičulkovou a barvami.

Léčivá moc konopí
Pokračovat bude i série přednášek a workshopů, na nichž se dozvíte nejen zajímavé informace o léčivých účincích konopí, ale naučíte se tuto rostlinu také pěstovat a zpracovávat.

Bylinky v lékárničce i kuchyni
Pro velký úspěch navazujeme i na další úspěšné téma – léčivé rostliny a jejich využití nejen v prevenci a léčbě zdravotních potíží, ale i v kuchyni, způsoby zpracování, skladování, pěstování a mnohou dalšího.

Cvičením proti bolesti
Kromě tradičních tří sálů, v nichž po celou dobu konání Minervy budou probíhat přednášky a semináře, bude tentokrát k dispozici i sál čtvrtý, v němž můžete navštívit cvičení určená zejména na odstranění bolesti pohybového aparátu.

Zdroj, foto: Minerva zdraví



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku 59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního stylu:

59. Minerva – výstava zdraví a zdravého životního stylu
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles