Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard

17. 02. 2017 | Ze společnosti
-Komerční sdělení-

Až do prvního jarního dne budete moci ochutnat zimní CHEF MENU inspirované alpskou kuchyní z oblasti italského Trentina. Menu pro Bageterií Boulevard připravil šéfkuchař Martin Kortus, známý také jako šéfkuchař školy vaření Laboratorio. V menu zkombinoval moderní gastronomii s tradičními chutěmi Alp, a tak hlad zaženete jak vydatnými bagetami CHEF MENU s pečeným vepřovým bokem nebo s kachními prsy, ale i dietnější alternativou, řadou FIT CALORIES, která poprvé představí i ořechový chleba z vlastní pekárny.   

Chef menuO alpské kuchyni se říká, že je hutná a výživná, aby zasytila horaly. Totéž platí i pro nové CHEF MENU. V případě polévky to je vydatný Krém Verdura, zeleninový krém z pečené kořenové zeleniny s tymiánem zjemněný smetanou a podávaný s kousky kaštanů a křupavou cibulkou. Zahřeje i zasytí každou promrzlou „duši“. Duch alpské kuchyně se nezapře ani u bagety Pork Belly s vepřovým bokem pomalu pečeným ve sladkoslané krustě se sýrem čedar a majonézou s konfitovaným česnekem. To samé platí i o druhé bagetě Kachní prsa D´Arancia, která nabízí pečená kachní prsa s dijonskou majonézou, rukolou a dresinkem z kandované pomerančové kůry.

Dáváte-li přednost zdravé a vyvážené stravě, doporučujeme řadu FIT CALORIES. Na složení menu i tentokrát dohlížela výživová poradkyně Iva Veselá, díky níž nabízené pokrmy odpovídají všem zásadám zdravého stravování a můžete si je dát, i když zrovna držíte dietu. Jste-li milovníky ryb, je právě pro vás připraven Arktický siven, tedy salát z lososovité ryby arktického sivena, jablek a řapíkatého celeru prokládaný okurkou a salátem little gem zabalený v rozpečené tortille. Celé alpské menu uzavírá Ořechový chléb s cizrnovou pastou, marinovanou červenou řepou, mungo výhonky, baby špenátem a balzamikovou redukcí. Úplnou novinkou u tohoto pokrmu je domácí ručně pečený chléb s ořechy přímo od francouzského pekaře Bageterie Boulevard.

šéf menu

„U nového menu, jež jsem pro Bageterii Boulevard připravil, jsem se držel hesla: V jednoduchosti je síla. Ta má současně dvojí rozměr. Jednak vás jídlo dokáže plnohodnotně zasytit, na druhé straně ale vyniká i jeho složení a příprava některých surovin. Chtěl jsem poukázat na to, že pokud zrovna nemáte čas zajít do restaurace, i v tomto typu podniku se dá najíst na vyšší úrovni. Věřím, že menu osloví i ty nejnáročnější konzumenty a bude oblíbené, tak jako tomu bylo u předešlých CHEF MENU“, vysvětluje Martin Kortus, šéfkuchař školy vaření Laboratorio v Praze.
Martin Kortus

Jméno Martin Kortus není ve světě gastronomie neznámé. Vystudoval francouzský kulinářský institut, dvacet let pracoval v restauracích v New Yorku a dnes je privátním kuchařem, gastronomickým poradcem, ale hlavně šéfkuchařem vyhlášené školy vaření Laboratorio. Zde vyučuje úplné začátečníky i udílí rady zkušeným kuchařům.


Zimní CHEF MENU je v nabídce Bageterie Boulevard od 5. 1. do 21. 3. 2017.


Více informací o menu naleznete na www.bb.cz







Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard:

Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
Alpské menu přímo z Laboratoře najdete v Bageterií Boulevard
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles