Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Balíček první pomoci pro pleť

23. 02. 2022 | Krása
-Komerční sdělení-

Mrazivé zimní počasí dává naší pleti zabrat. Prudké výkyvy teplot, studený vítr, ale i pobyt ve vytápěných místnostech způsobují pokožce nemalé problémy. Zimní péče o pleť je velmi důležitá, a aby nedocházelo k dehydrataci pokožky, měli bychom používat vyživující hutnější krémy. Tradiční česká firma Dr. Dudek pro toto náročné roční období připravila speciální balíček plný přírodní kosmetiky, který nabízí pomoc pro ošetření pleti celé rodiny. 

Dr. DudekBio kosmetika od Dr. Dudka je již více jak 30 let vyráběna z čistých přírodních zdrojůpro všestranné použití. V těchto chladných měsících, kdy pleť ztrácí na pružnosti a trpí dehydratací, pomáhají s regenerací a ochranou přírodní masti, které dodají pokožce potřebnou výživu a vitamíny. Bylinné produkty Dr. Dudka vycházejí z tradičních postupů lidového léčitelství a blahodárné účinky mastí jsou potvrzeny dlouhodobými zkušenostmi.

Balíček do každé lékárničky na zimní období od Dr. Dudka je novinkou, která nabízí hned čtyři produkty pro celou rodinu. Tento balíček je pro důslednou péči o pleť v zimě přímo stvořený a obsahuje čistě přírodní produkty.


Tento včelí zázrak v tekuté formě bez chemických přísad připravený z včelího propolisu, vody a kvasného lihu lze v zimě využít hned několika způsoby. Při nachlazení pomáhá při bolestech v krku a to kloktáním roztoku připraveného z tinktury a vody v poměru 1:5 až 1:10. Inhalací pomůže při nemocech dýchacích cest a rýmě. Do nádoby s horkou vodu o objemu přibližně jednoho litru stačí přidat polévkovou lžíci propolisové tinktury a inhalovat několik minut. Tato malá lahvička však pomůže i podrážděné pleti, při drobných poraněních či prasklých koutcích.  
Propolisová mast
Mumiomast Dr. Dudek

Mumiomast od Dr. Dudka je univerzální všelék pro své výrazné regenerační, hojivé, ochranné a protizánětlivé účinky. Právě v mrazivém období, kdy dochází k pocitu napětí a svrbění pokožky dodá pleti potřebnou péči, aby nedocházelo ke ztrátě pružnosti a netvořily se jemné svědivé šupinky. Mumio - látka z asijských velehor bohatá na minerální látky - v kombinaci s levandulovou silicí, vitamínem E, včelím voskem a vepřovým sádlem zklidní a vyživí suchou a citlivou pleť. Můžete ji používat i několikrát denně, svým malým rozměrem se vejde do kapsy a budete ji tak mít vždy po ruce.


Měsíčková mast

Měsíčková mast je skvělou ochranou před mrazem pro celou rodinu. Suchá a podrážděná kůže se však netýká pouze obličeje, ale trpí i ruce, které jsou často popraskané. Důkladným promazáním podrážděnou pleť zklidníme a příjemně zregenerujeme. Měsíčková mast od Dr. Dudka obsahuje pouze čistý lihový extrakt z měsíčku lékařského, levandulovou silici, vitamín E, včelí vosk, vepřové sádlo a je tak bio kosmetikou s všestranným použitím.



I tento poslední ryze přírodní produkt z rodinné firmy Dr. Dudka chrání a obnovuje suchou, citlivou a popraskanou pokožku. JIž tenká vrstva Propolisové masti Dr. Dudka ochrání kůži před mrazem. Její příjemná “včelí” vůně je oblíbená zejména u nejmenších členů domácnosti a tak se nebudou bránit důkladnému promazání před odchodem za zimními radovánkami. Tento dar od pilných včel využijete i jako balzám na popraskané rty, pomůže při hojení oparů i koutků ale lze ji využít i na jizvy či změkčení ztvrdlé kůže na rukou a patách.

Zimní balíček Dr. Dudek

Balíček do každé lékárničky na zimní období Dr. Dudka je k dostání za 330 Kč





Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Balíček první pomoci pro pleť:

Balíček první pomoci pro pleť
Balíček první pomoci pro pleť
Balíček první pomoci pro pleť
Balíček první pomoci pro pleť
Balíček první pomoci pro pleť
Balíček první pomoci pro pleť
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !