8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bylo nás šest v malém bytě

21. 06. 2010 | Televizní tipy

Sehraná dvojice David Machač a Tomáš Marx bude v dalším díle designové a stavební show řešit opravdovou raritu. Jak uspořádat jeden jediný pokoj, který obývají hned čtyři bráškové různého věku?

 

Humhejových z Kralup nad Vltavou je opravdu hodně. V šestičlenné rodině je navíc jediná žena – maminka Lucie. A s čím si neví početná rodinka rady? Ze všeho nejvíce ji trápí, že čtyři bráškové ve věku od pěti do třinácti let žijí jako sardinky v jediném pokoji. Podaří se designérům vytvořit každému z nich vlastní prostor?

 

Profesionální tým rád zavzpomíná na vlastní dětství a klukům se rozhodne vytvořit tak trochu bláznivý interiér. Nezapomene ale ani na praktickou stránku: „Pokoj musí být pro kluky ložnicí, hernou, studovnou, šatnou. Nebude jednoduché tyto funkce zajistit, ale my to zvládneme!“ věří si David Machač.

 

Nový prostor pro bratry rozdílného věku a zájmů se ale nebude točit jen kolem tématu funkčnosti a prostorového uspořádání. Fantazii se meze nekladou, a tak se nabízí originální koncept: Protože kluci zbožňují draky a dinosaury, rozhodnou se designéři pojmout jejich pokoj jako dračí doupě pro čtyři malé dráčky.

 

Neotřelou proměnu jediné místnosti pro aktivní brášky si nenechte ujít již v pondělí 21. června od 21.20 na Primě!


Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
ale mně by se líbilo, kdyby se dodatečně, po skončeném pořadu, otiskla nějaká fotka, aby se dal ten rozdíl a nápad posoudit.
Obrázek uživatelky
profil
Tak to se mrknu, jsem zvědavá, jak si s tím poradí Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles