8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Černá elegance

30. 04. 2010 | Pro ženy

Nikdo z nás nechce nosit oblečení, která přidává na objemu. Představím vám tedy "dietní" oblečení, které svým střihem a barvou ubere nějaké to kilo navíc.

Vyberte si jeden tmavý odstín, oblékněte se do něj od hlavy až k patě a výsledkem bude neuvěřitelný zeštíhlující účinek. Je to způsobeno tím, že tmavší barva pohlcuje světlo a ustupuje do pozadí, na rozdíl od světlých odstínů, které světlo odráží, a tak na sebe hned upozorní. Jednolitá barva nevyžaduje náročné kombinování, přidá pár centimetrů výšky a barevné vertikální linie mají prodlužující efekt.

Připadá vám jediná barva poněkud nudná? Výbornou strategií, jak se nudě vyhnout, je kombinace různých materiálů. Například tvídová sukně vypadá výborně s hedvábnou halenkou, kterou můžete doplnit kašmírovým kabátem. Odlišná struktura, váha a pevnost při zachování stejného odstínu působí nově a neotřele. Bavit se můžete i různými odstíny téže barvy. Světlejší se snažte umístit do horních partií těla, protože přitahuje pozornost k vaší tváři. Vyzkoušejte si sladění barev, které jsou příbuzné, například černou s tmavě hnědou, námořnickou modř s tmavě zelenou, čokoládově hnědou s kouřově šedou nebo bordó s kaštanovou.

Nemusíte se bát, že budete působit jako černá vdova, když budete prosvětlovat. Cigaretové kalhoty a pulovr do V, obojí v tmavých odstínech, prosvětlete bílou košilí. Výsledkem je zeštíhlující efekt, kterého jsme chtěli dosáhnout a navíc bělostný límeček dodá tomu všemu šmrc.


Několik rad jak nosit černou

Jak už jsme si řekli, rozjasnění je velmi důležité. Tohoto efektu můžete docílit šperkem ze zlata, z perel nebo z polodrahokamů, případně lesklou výšivkou.

Směle kombinujte černou s modrou, šedou nebo hnědou.

Vřele doporučuji zářivé kabelky v barvách šarlatově červené, smaragdově zelené, kari žluté či fialové lila.

Kombinace materiálů jako jsou samet, tyl, hedvábí a taft dodají rafinovanost.

Místo spojení s bílou se nechte unést slonovinovou kostí nebo smetanovou.

Využijte asymetrii - šikmý střih a nabírané rukávy.

Velmi pěkně vypadá průsvitná krajka a šifon, kousek prosvítající kůže je sexy.

Nenechte však černou, aby ovládala váš šatník.

 

"Černá tě doprovází od rána do večera. Je to sázka na jistotu a je sexy. Pokud jde o mě, připadám si v ní štíhlejší." Donna Karan

 

Jana Arnoštová

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
černé kalhoty a černá sukně podle mě patří do šatníku každé ženy
Obrázek uživatelky
profil
Černá... tou se nikdy nic nepokazí Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Mám také ráda černou,ale je brzo opraná.Ale v létě mám radši jasnější barvu.
Obrázek uživatelky
profil
Černá barva je velice elegantní a dobře se kombinuje se všemi barvami, také ji ráda nosím a doplňuji jinou barvou. Výhodou je, že také zeštíhluje, tak proč jí nenosit. Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Je pravda, že ne každému sluší, nebo se líbí. Psala jsem o sobě, v mládí jsem chodila hodně černé, dnes i více kombinuji, asi je to věkem.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles