Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.05. 2024
Dnes má svátek Radoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012

25. 11. 2012 | Televizní tipy
Finále třetí řady soutěže Česko Slovensko má talent je tady! Už v neděli 25.11. 2012 večer se na Prima family dozvíte, komu z devíti finalistů vynese jeho talent sto tisíc eur a cestu kolem světa. Finále soutěže Česko Slovensko má talent začíná již 20.15.

Na začátku byly tisíce přihlášených. V neděli 25.11. 2012 večer se vám na televizní obrazovce předvede devět nejlepších! Ušli dlouhou cestu: od castingových kol v Mahenově divadle v Brně přes Velký třesk v Lednici a semifinálové kolo minulý týden, na které se například Patrik Gluchowski musel připravit za pouhých čtyřiadvacet hodin. V semifinále totiž na poslední chvíli nahradil skupinu The Apples a diváci ho svými hlasy posunuli do finále.

Česko Slovensko má talent 25.11. 2012 – finále:

Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012Finále soutěže Česko Slovensko má talent je nabité výjimečnými umělci! Evropskou premiéru mělo v soutěži kreslení světlem, s nímž výtvarník Alex Dowis dojal několikrát porotu i diváky. Podobně silný emotivní zážitek však přináší i vystoupení stínového divadla Teulis. Který z vizuálních projektů bude pro diváky ve velkém finále zajímavější? 

Tradičně velkou konkurencí jsou zpěváci, respektive v tomto případě zpěvák a zpěvačka. Jozefu Pavlusíkovi tleskala v semifinálovém kole vstoje celá bratislavská Incheba, a to pořádně dlouho. Jenže publikum tleskalo taky Kataríně Landlové, kterou Jaro Slávik prohlásil za vítězku už v divadelním kole a posléze znovu minulý týden v semifinále. Navíc je tu přece věštba, podle které vyhraje zpěvačka – blondýnka. Splní se?

Konkurence je obrovská. Patrik Gluchowski sice Velkým třeskem těsně neprošel a do semifinále ho nakonec posunula shoda okolností, od diváků se však dočkal mimořádné podpory. Patrik nejenže skvěle tančí, publikum oslovuje i nápaditými choreografiemi.

Jedna taková vás čeká i v neděli 25.11. 2012 ve finále Česko Slovensko má talent. Jeho tanec má být o tom, jak funguje dnešní svět a lidé v něm. Jenže ve finále jsou i další skvělí tanečníci, a navíc jejich choreografie rovněž baví: taneční skupina Credance.

No a zapomenout nesmíme ani na malé talenty. Jumbochicks jsou právem miláčci publika a jedenáctiletý Andrej Kampf nejenže skvěle bubnuje, ale má i velmi emocionální osobní příběh. O malého bubeníka a jeho sestru se stará pouze otec.

Matka od nich odešla, o děti se Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012nezajímá, navíc propadla alkoholu. Andrej se netají tím, že jí chce z výhry zaplatit protialkoholní léčbu. A to pořád ještě není všechno. Do finále totiž postoupila i Monika Olšovská a její pes Arsy. 

Finále soutěže Česko Slovensko má talent je na programu v neděli 25.11. 2012 od 20.15, vrcholný okamžik pak nastane těsně před půlnocí, kdy se dozvíte jméno vítěze. Jako speciální host finálového večera vystoupí slovenský zpěvák Richard Müller a čeká na vás ještě jedno překvapení: všichni finalisté budou postaveni před zcela zásadní a nečekanou volbu. Jak se k ní postaví?

Sledujte finále soutěže Česko Slovensko má talent již
v neděli 25.11. 2012 od 20.15 Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012:

Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
Česko Slovensko má talent finále – 25.11. 2012
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles