Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 7.10. 2012

7. 10. 2012 | Televizní tipy
Show Česko Slovensko má talent se dostává do své druhé poloviny! Líheň talentů je ale, zdá se, bezedná. V pátém díle vysílaném 7.10. 2012 navíc uvidíte vůbec nejdramatičtější vystoupení, které se na českých a slovenských televizních obrazovkách objevilo. Startujeme v neděli 7.10. 2012 ve 20.00 hodin na Prima family.

Emáníčaz! Nebo, chcete-li: Začínáme! Mluvením pozpátku, čtením pozpátku a dialogem ve stylu Romea a Julie v podání Martina Dejdara a dívky, která tvrdí, že mluvit pozpátku je pro ni něco jako přirozenost. Mimochodem, víte, jak se pozpátku řekne Jaro? A jak Dejdar? To se dozvíte 7.10. 2012 v pořadu Česko Slovensko má talent.

Česko Slovensko má talent 7.10. 2012Jaro v pátém díle, zdá se, nebude mít nejlepší náladu… Nepobaví ho nejen mluvení pozpátku (divte se), ale ani následující dvě čísla – chodící „minielektrárna“ a rodinná folková kapela Marod. I když je to prý vůbec první folk, na který kdy v životě tleskal. Ne úplně dobrovolně, sluší se dodat.

Tomáš Dvořák se narodil a žije na Slovácku, kde se to pěveckými talenty jen hemží. Ovšem ne každé víno z Moravy musí být dobré a ne každý Moravák musí být dobrý zpěvák, jak se přesvědčíte na vlastní uši. Tomáš jím není, naopak si dokonce vyslouží titul „nejhorší člověk, který kdy stál na pódiu v dějinách Česko Slovensko má talent“. Nicméně, protože zázraky se dějí, a v této soutěži obzvlášť, Tomáš postupuje! 

Za uplynulé dva roky už jsme v soutěži viděli mnohé bizarní dvojice. Ale aby o postup, potažmo výhru, bojovala učitelka se svou žačkou? A aby si díky tomu potykaly? I to je možné! A možné je i zpívat, hrát u toho na cirkulárku a stát se díky tomu hvězdou českého internetu, jak vás ostatně přesvědčí Milan Buričin.

Po minulém úspěchu Ataie Omurzakova se tento rok přihlásil do soutěže rekordní počet tanečníků, mezi nimi i třináctiletá Soňa z Turně nad Bodvou. Když se chce, způsob se vždycky najde, řekla si a naučila se tancovat podle klipů z internetu. Před diváky i porotou byla za hvězdu.

To Eva Michnová má odvahy pomálu, a tak se před porotou rozhodla vystoupit nikoliv sama za sebe, ale coby Tina Turner. Chyba! Když totiž později Tinu Turner svlékla (doslova!), děly se věci! No, a pokud jste si mysleli, že na piano se dá hrát jenom rukama, další chyba! Dá se hrát i skákáním po něm!

Rappeři to u Martina Dejdara mají stejně těžké jako kouzelníci u Jara. Dual Story Boys se nicméně postarají o to, že Dejdar nejenže „Radjed“, ale také rád říká ANO. Talentům, samozřejmě. Mezi ně patří i Daniel Otisk se svým saxofonem a tanečník, který se na pódiu změní v robota. Tím však legrace pro tento díl končí a konečně se dozvíte také odpověď na otázku večera: „Proč si berou ty gumové rukavice?

Protože na pódium se, vážení, chystají Suffering Guys a jeden z nich, Štefan Maslár, vám na vlastní kůži předvede, co se skrývá pod výrazem body-suspension. Je to nečekané, je to dramatické, je to děsivé a je to zřejmě první vystoupení v historii této show, po němž si má sám soutěžící odpovědět na otázku: „Postupujete?“ 

Sledujte další díl Česko Slovensko má talent v neděli 7.10. 2012
od 20.00 na Prima family!

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
pouštím si to až v sobotu dopoledne, když vařím a žasnu, kdo má taky odvahu se přihlásitSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
tato soutěž se mě líbí,na jiné nekoukám.Hlavně se mě líbí porotaSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Myslím si to samé.
Obrázek uživatelky
profil
myslím, že těmito soutěžemi je trh přesycen
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles