8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent 30.9. 2012

30. 09. 2012 | Televizní tipy
Letí to, letí (doslova), takže Česko Slovensko má talent bude mít v neděli 30.9. 2012 na obrazovkách Prima family už čtvrté pokračování! Pokud si myslíte, že vás už nic nemůže překvapit, tento díl vám dokáže opak. A létat se bude z ochozu Mahenova divadla v Brně!

Základem soutěže Česko Slovensko má talent je sice mít talent, někteří soutěžící však sázejí spíš na originalitu. To je i případ prvního vystupujícího, který zazpívá čínsky. Vždyť co pořád s angličtinou? K postupu to sice nestačí, kdo z účinkujících se však může pochlubit, že rozesmál porotu tak, až její členové málem spadli ze židle?

Česko Slovensko má talent 30.9. 2012Půjdu na rok do Tibetu a tam budu meditovat, abych se z tohoto vzpamatoval. Lecjaký útok bulváru je nic proti vašemu vystoupení, tohle je poslední rána. Na shledanou, anebo radši ne...“ komentuje vystoupení slovensko-asijského zpěváka Jaro Slávik.

Asijskou kulturu v Evropě vystřídají na pódiu sportovci. V Česko Slovensko má talent s datem 30.9. 2012 s dozvíte, co všechno se dá – tedy kromě hry – dělat s florbalovou hokejkou nebo jak si stylově připravit čaj a přitom spálit extrémní množství kalorií šlapáním na kole(čku), které to klasické připomíná jenom základním tvarem. Správný sportovní výkon musí být pochopitelně patřičně podpořen, o což se postará skupina cheerleaders.

Zpěváka Tomáše Botlóa do soutěže Česko Slovensko má talent přihlásila žena. Od dvaadvacetiletého muže, který vypadá minimálně o deset let starší a doma má šestiletou dceru, porota víc než zajímavý životní příběh nečeká, o to větší překvapení však zažije. Tomáš prostě umí! „Od vás já bych rád poslouchal i to, jak zpíváte telefonní seznam,“  vysekne mu poklonu Jaro Slávik.

Martin Pyco Rausch a Jakub Prachař
moderují Česko Slovensko má talent už třetí rok, takže je čas na změnu, řekl si nejspíš Jaroslav Dobeš, jehož životním snem je stát se moderátorem a hodlá ho realizovat právě prostřednictvím této soutěže. Jak to dopadne? A máte se v některém z příštích dílů bát o své oblíbené průvodce?

Příběh malého bubeníka Andreje je důkazem, že i když se k vám někdy osud postaví zády, pořád můžete dokázat velké věci. O nepříznivých okolnostech, byť jiného charakteru než u Andreje, by Jozef Pátrovič mohl napsat knihu! Protože casting před štábem opět nevyšel, jak si představoval, předstupuje v letošním ročníku rovnou před porotu.

Česko Slovensko má talent 30.9. 2012Tentokrát s duetem Zvonky štěstí, přičemž Karla Gotta i Daru Rolins si – jak taky jinak u hvězdy – odzpívá sám. Někdy ani zpívat nemusíte, byť to máte v plánu a perfektně nacvičené, a rovnou postoupíte do semifinále. Třeba jen díky obyčejnému rozhovoru s porotou. Že to není možné? Věřte nevěřte, my vám ukážeme že ano. 

Zpěváků a zpěvaček jsou v soutěži Česko Slovensko má talent mraky. Ale zpěvaček, které by měly za sestru Miss World? Takových je na světě (!) málo, pokud tedy vůbec nějaká… V Česku nicméně jednu máme. Jmenuje se Livie Kuchařová a ukáže vám, že ani se slavným jménem nemá člověk cestu k úspěchu umetenou.

Hudební skupina Reflex pak v soutěži Česko Slovensko má talent předvede, kterak se dá v pětici hrát na piano a obdržet čtyřikrát „ano“ od tříčlenné poroty. Vrchol pak bude patřit Darrenu Taylorovi alias Profesorovi Žbluňk. Z výšky devíti metrů skončí z ochozu Mahenova divadla do bazénku s hloubkou pouhých třicet centimetrů! Co porota na originalitu řekne tentokrát? 

Sledujte Česko Slovensko má talent v neděli 30.9. 2012
od 20.00 na Prima family!


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Koukněte na tohle, je to ze 4. dílu reality show ČeskoSlovensko má talent 2012 a je to sranda: http://www.ceskoslovenskytalent.cz/z-patrovice-si-utahuje-cele-cesko-slovensko-vznikl-uz-i-remix-poslechnete-si
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles