MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 15.05. 2024
Dnes má svátek Žofie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko Slovensko má talent - První casting v Čechách již tuto neděli!

5. 06. 2010 | Televizní tipy

O víkendu proběhl v Bratislavě první casting do největší talentové show Česko Slovensko má talent. Série castingů odstartovala v Bratislavě, kde se shromáždilo na 500 potencionálních talentů. Další kolo proběhne již tuto neděli od 9.00 hodin v Plzni, v hotelu Central.

 

Nechyběli zpěváci, tanečníci, herci, recitátoři, žongléři, fotbaloví freestylisté, domácí zvířecí mazlíčkové a jejich páníčci, one man show umělci a celá řada dalších zajímavých talentů. Věkové rozpětí bylo velmi široké – od dětí přes teenagery až po důchodce. Nejmladšímu uchazeči byly teprve tři roky. Jmenuje se Robert a zpíval a tančil na Michaela Jacksona. Nejstarším adeptem pak byl důchodce, kterému je 87 let a který předvedl své pěvecké umění. Nechyběla ani celá tělesa. Jedním z takových byl například soubor Susedy. Nejmenují se tak náhodou, jedná se skutečně o sousedky ze dvou bloků.

 

Zaujala i dcera slovenského zpěváka Roba Grigorova, Nikita (11 let), která přišla s půlročním štěnětem a porotě ukázala, co svého mazlíčka zvládla již naučit.

 

Castingu se zúčastnil i Sabotér z populární skupiny Horkýže Slíže. Nepřišel však předvést svůj nepopiratelný talent, ale doprovázel a podporoval svou kamarádku.

 

Že fotbal nemusí být čistě mužskou záležitostí, ukázala šestnáctiletá Lucie, která se věnuje fotbalovému freestyle. Prý kdysi hrávala fotbal, pak ji ale nadchl právě fotbalový freestyle, a tak začala trénovat. Byla dokonce i na soutěži, kde se ale musela utkat se soupeři v chlapecké kategorii. Dívčí totiž neexistuje.

 

První casting v Čechách do talentové megashow Česko Slovensko má talent proběhne již tuto sobotu v Plzni, v hotelu Central, a to od 9.00 hodin – první čeští zájemci o výhru 100 000 EUR, angažmá v Las Vegas i účast ve světovém finále Got Talent mají tedy ještě několik dní na to, aby svá vystoupení dotáhli k dokonalosti.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !