Kdy se letos slaví Den otců 2024?Kdy se letos slaví Den otců 2024? Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje? Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 14.06. 2024
Dnes má svátek Roland
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Christian Clara - Poznejte svou budoucnost

28. 05. 2012 | Knižní tipy
Název knihy: Poznejte svou budoucnost
Autor: Christian Clara
Nakladatelství: Alpress
Datum vydání: 19.01.2012
Rozměry:
205 x 135 mm
Počet stran: 328 str.
vázaný výtisk, pevné desky
Cena: 279 Kč

Kniha Poznejte svou budoucnost, vás bude informovat o tom, že pomocí výkladu karet, numerologie, čtení z ruky, kyvadélka, automatické kresby a dalších metod zjistíte, kterým směrem se máte vydat. Kniha Poznejte svou budoucnost může v případě správné interpretace poradit vám i vašim blízkým. Máte-li potkat osudového partnera, musíte mu vykročit naproti. A to platí u všeho. Štěstí je třeba vyjít vstříc, aby vědělo, do které náruče má spadnout...

Ukázka z knihy Poznejte svou budoucnost:


Poznejte svou budoucnostZáklady numerologie - čísla vibrují různými energiemi

Čísla, stejně jako vše ostatní, vibrují určitou energií. Numerologie je poměrně rychlý a snadný způsob, jak se dozvědět, s jakými vlohami a predispozicemi jsme se narodili na tento svět. Nedá se s určitostí říct, zda vibrace čísel v datu narození ovlivňují lidskou povahu, nebo jsme si vybrali datum narození podle vnitřní duševní vibrace. Datum narození je zrcadlem našeho vnitřního Já. Můžeme tak snadněji pochopit sami sebe a své blízké. Stejně jako astrologie, také numerologie využívá ke zjištění informací datum narození. Není ale zapotřebí žádných složitých tabulek nebo programu v počítači. Stačí pouze papír, tužka a chuť dozvědět se o sobě něco víc.

Jednou mne o numerologický rozbor požádala sympatická mladá žena, která se stále nemohla prosadit jako prodejce realit, ačkoliv ji tento obor vždy velmi přitahoval. Právě procházela finanční i životní krizí, obchody se vůbec nehýbaly. Než svou živnost položila, rozhodla se poradit s někým, kdo by se na její případ podíval objektivně a s nadhledem, aby jí její záměr skončit s podnikáním potvrdil, nebo naopak poskytl ještě nějakou naději. Při prvním pohledu působila žena velmi profesionálně, dokonalé oblečení, make-up, vystupování. Nechala si udělat numerologický rozbor, kde se ukázalo, že je poměrně velký introvert a jednání s lidmi se ve skutečnosti bojí. Svoji introvertnost a vnitřní nejistotu maskovala upovídaností, takže by to málokoho napadlo.

Nebylo divu, že se obchody nehýbaly, když už předem vysílala na všechny strany signál, že se osobního jednání bojí, odmítá ho, protože v ní vyvolává takové negativní pocity, které občas vedly až k žaludečním neuózám a migrénám. Potenciální klient se pro nemovitost nakonec málokdy rozhodl, protože měl pocit, že to není přesně to, co hledá, nebo že tam není něco v pořádku. Jednal podle toho, co žena vysílala na mimosmyslové rovině. Zároveň dělala jednu velkou chybu. Nenaslouchala klientům. Snažila se naopak svého klienta co nejvíce zavalit informacemi, aniž by sledovala, co vlastně klient hledá.

Poradila jsem jí, aby využila svoji citlivou introversi pozitivním způsobem tak, že začne svým klientům naslouchat, více se ptát a vnímat jejich reakce. Nebude tak mít z osobních a telefonických jednání takový strach, protože nechá hovořit klienta a nebude muset stále vymýšlet způsob, jak klienta zaujmout, a bude také lépe vědět, co klient hledá, takže mu bude moct nabídnout nemovitosti šité na míru. Za rok jsme se znovu sešly a dotyčná žena zářila štěstím, protože se jí konečně začalo dařit. Dokonce si našla partnera, s kterým plánuje rodinu. Její introverse a vnitřní citlivost ji přestaly ovládat, ale naopak se staly jejím věrným sluhou a pomocníkem. A právě od toho tu je numerologie, abychom pochopili sami sebe a mohli být svým vlastním a nejlepším manažerem svého profesního a osobního života.

Tuto knihu Christian Clara - Poznejte svou budoucnost koupíte v knihkupectví a na internetové stránce nakladatelství Alpress.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !