Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

CLOU vyrážejí na „GHOSTS OF NOVEMBER TOUR 2007“

22. 10. 2007 | Úspěšní lidé
Pražská skupina CLOU se počátkem listopadu rozjede se svým aktuálním albem „CLOU“ po českých a moravských klubových pódiích. Od vydání jejich oficiálního debutu „Postcards“ (jaro 2005), bude koncertní šňůra nazvaná „GHOSTS OF NOVEMBER TOUR 2007“ jejich prvním turné po více než dvou letech.

„Samozřejmě, že jsme hodně koncertovali už předtím, ale většinou jen o víkendech. Všichni máme civilní zaměstnání, která nás dost vytěžují, takže sjednat si všichni v ten samý termín tří a půl týdenní volno, abychom mohli vyrazit na regulérní turné, pro nás bylo obtížné... “ říká bubeník Rae. „O to víc se teď těšíme na kluby, do kterých jsme se už dlouho nepodívali, a na osobní setkání se všemi fanoušky a kamarády, se kterými si už dva roky jen vyměňujeme e-maily…chystáme pro ně průřez toho nejlepšího z obou našich CD a zvlášť skladby z aktuálního alba budou pro mnohé lahůdkou v podobě premiéry…“.

Paralelně s přípravami turné se kapela věnuje i pořízení nového videoklipu. Své video-podoby se v září dočká již druhý singl z alba ”CLOU“– „Ghost In The Dark“.

Clou na turné CLOU vzali na jaře 2005, kdy byl na trh uveden jejich debut „Postcards“, česká média opravdu ztečí. Jejich pilotní singl „Island Sun“, který po dvanáct týdnů vedl tuzemskou rozhlasovou hitparádu IFPI TOP 50, byl v nejedné anketě zvolen „Skladbou roku“ a to včetně výročních hudebních cen Akademie populární hudby - Anděl.“ Stejnojmennému videoklipu se dostalo téhož titulu (tedy „Videoklip roku“) od hudební TV Óčko a co víc – CLOU se s ním jako první česká kapela probojovali i do hlavního vysílacího času na MTV Europe. Následovalo dosažení zlaté desky za prodej alba „Postcards“ a předskokanství před Green Day v pražské Sazka Aréně.

Po dvou letech, během kterých se kapela musela navíc vypořádat i s odchodem baskytaristy Bugsyho, se letos v dubnu CLOU ohlásili s novým albem „CLOU“. A jak potvrdil hned první singl „Snowy Wings“, který si to po vzoru „Island Sun“ namířil rovnou na špičku rozhlasových hitparád, tuhle kapelu na jejím královském tažení jen tak něco nezastaví…

Připravované turné skupina CLOU zahájí 8.listopadu v Ústí nad Labem (klub Ulita), odkud zavítá do dalších dvanácti českých a moravských měst. Jako poslední si „na své“ přijdou návštěvníci klubu Effect v Havlíčkově Brodu, kde 30.listopadu turné skončí.

Clou na turné Kromě svého vlastního vystoupení nabídnou CLOU publiku rovněž něco navíc - rolí exkluzivních hostů se na tomto turné ujmou jednak neuvěřitelně našláplá indie-rocková skupina THE PROSTITUTES, a dále čeští pop-punkoví matadoři SELFISH z Kladna, propagující své nové album „Najednou“ v nejlepší tradici soundu a la Blink 182. Obě kapely se představí shodně na šesti koncertech. Kromě nich uvedou CLOU v průběhu turné i další hosty, jako např. 5th April, Nohow, Criminal Colection apod.

CLOU - GHOSTS OF NOVEMBER TOUR 2007

8.11. Ústí n. L. – Ulita
9.11. Hořovice - Labe
10.11. Karlovy Vary - Rotes Berlin
15.11. Frýdek-Místek - Stoun
16.11. Valašské Klobouky - Klobúčan
17.11. Krnov – Kofola
21.11. Litoměřice - DK
22.11. Praha - Palác Akropolis
23.11. Litomyšl - Kotelna
24.11. Třeboň - Roháč
28.11. Zlín - Golem
29.11. Brno - Fléda
30.11. Havlíčkův Brod – Effect

Aktuální informace k turné slkupiny CLOU naleznete na jejich oficiálních webových stránkách skupiny CLOU.




Zdroj: www.sonybmg.cz

ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
nikdy nic neni v prerove nikdy nebylo jen jednou ewa farna
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles