8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dovolená u moře

23. 10. 2009 | Evropa

S mým milým jsme byli na dovolené v Itálii, kopali jsme se tam do zadku nejdříve samostatně a poté samou ponorkovou nemocí i vzájemně. Jednou mě na pláži vzbudil stín, a já zjistila, že nade mnou stojí rozkročmo onanující arabský mládenec. Vykulila jsem oči a pohoršeně vykřikla, ale africký hoch se nedal rozhodit, pokračoval v činnosti a levou ruku na mě ukázal vztyčený palec, jakože fakt dobrý.


Když můj milý přikrauloval, ráchal se spokojený Ital se svým harémem černých plachet ve vlnách a co chvíli na mě vrhal vlhké pohledy. Tenkrát jsme se s přítelem rozhodli, že naše dovolené budeme trávit aktivně. Dnes už vím, že jsme si ale úplně nerozumněli.

Zatímco já jsem si pořídila šortky, slušivý klobouček a cestovní balení laků na nehty, můj milý nakoupil cepíny, mačky, stan odolný proti zasypání středně velkou lavinou a adrenalinové injekce, co se píchají do srdce při zástavě.

Někdy předloni jsem od partnera začala dostávat podivné dárky. A tak moje kamarádky rozbalovaly pod stromečkem prstýnky, já zateplovací bombarďáky. Když jsem vloni dostala k narozeninám spacák do  mínus 22 stupňů se speciálním vakem proti omrznutí obličeje, pochopila jsem, že se něco chystá, a Bibione to fakt nebude. A nebylo.

Jako zahřívací dovolenou zvolil můj sportovní druh vysokohorský přechod Julských Alp. A v Alpách jsem pochopila, že tahat na zádech půlkilový sprchový gel s vůní levandule je v horách, kde není voda, poměrně optimistické.

Drápala jsem se do kopců a na mém spáleném obličeji se mísily slzy s prachem, potem a výčitkami. Přítel se proměnil ve velkoměstského pracanta v sadistického kamzíka a já zůstala velkoměstskou kozou, co si místo opalovacího krému zabalila samoopalovací. Tehdy to každých dvacet metrů vypadalo na rozchod. A když mi můj drahý na kolmé kluzké skále začal rozverně říkat Tenzingu a píchat mě treckovou holí do zadku, zrodil se ve mně plán, jak toho tyrana nenápadně zprovodit ze světa.

Toužila jsem po splachovacím záchodě a okurkové masce. V noci ve skalách jsem s vykulenýma očima okusovala nehty, poslouchala chrápání a odháněla vařičem šestinohé příšery, které se na mě sbíhaly .

Za doprovodu krav jsme se vydali na další turu, budilo nás slunko, uspávala únava a já pomalu zapomínala na to, co jsem vždycky považovala za nezbytné a nepostradatelné. Kde byly všude ty pracovní stresy, notářsky ověřené kopie důležitých dokumentů, ranní pach odlakovače na nehty, fronty před jezdícími schody v nákupních centrech. Co je to Sushi proti borůvkám, co je to hodina na rotopedu proti třítísícové hoře.

A tak jsem postupně přestala remcat, plakat a vyčítat - a lezu po horách.


Žádný přecpaný pláže s obšourníkama a slunečníkem za 5 Euro, poctivá a drsná romantika namoženého zadku a smradlavých ponožek. A skoro zadarmo!


Lindita - čtenářka

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
SmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
skvělý, pobavila jsem se a představila si v té situaci sama sebe. "drsná romantika" má něco do sebe, ale teplo je teploSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíksuper !
Obrázek uživatelky
profil
Na dovolenou do zahraničí je dobré se pojistiti www.tonej123.mypage.cz
Obrázek uživatelky
profil
je hezký, ale nedovedu si představit, že by jsem takhle trávila dovolenou
Obrázek uživatelky
profil
příběh napsaný parádně,ale takhle bych určitě dovolenou nezvládla
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles