Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 20.05. 2024
Dnes má svátek Zbyšek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Drinky pro energii, zdraví i krásu

26. 10. 2015 | Krása
Dobít si baterky, chránit se proti nachlazení a zhubnout nějaké to kilo?

Dovolené jsou dávno pryč a s nimi možná i energie, kterou jste na nich načerpali. Dobít baterky si můžete znovu a to velmi jednoduše - stačí si namíchat ten správný drink.

Rychlé dobití baterek:

Hrozno – broskev – žlutý meloun


Tento drink (smoothie) je skvělou energetickou bombou, když cítíme, že nám docházejí síly při práci, anebo jiné namáhavé činnosti. Žlutý meloun obsahuje hodně vody, zvyšuje soustředěnost a uvolňuje nervový systém. Hroznový cukr se uvolňuje do krve postupně a udržuje nás v dobré energetické kondici, hrozno má  zároveň  omlazující účinky. Broskev podporuje činnost mozku, odstraňuje únavu a slabost, dokonce zlepšuje náladu.

pro zdraví a krásuProti nachlazení a chřipce:

Zázvor – máta – citrón a horský lesní med


Z následující kombinace dokážeme doslova vyčarovat elixír proti nachlazení a chřipce. Zázvor známý take  jako ďumbier, má antibiotické účinky a zároveň obsahuje látky, které vám prohřejí celé tělo. Máta podporuje imunitní systém, má antiseptické účinky a odstraňuje bolesti končetin a kloubů. Citrón je samozřejmě obrovským zdrojem vitaminu C a med je velmi silný proti tvorbě infekcí. Takováto teplá limonáda je skvělým společníkem v období dlouhých podzimních večerů, osvěží, zahřeje a postará se o pevné zdraví.

Svěží hubnutí s ananasem, grepfruitem a limetkou:


Skvělý fresh džus, který nám dokonce pomůže při naší snaze shodit pár kilo. Ananas podporuje trávení a čistí trávicí trakt, navíc podporuje trávení bílkovin. Grepfruit pomáhá správnému nastavení metabolizmu a má nízký obsah cukru a zároveň podporuje obranyschopnost organizmu. Limetka nám po dobu hubnutí doplní vitamin C a příjemně osvěží. 




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Drinky pro energii, zdraví i krásu:

Drinky pro energii, zdraví i krásu
Drinky pro energii, zdraví i krásu
Drinky pro energii, zdraví i krásu
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
hned bych ochutnala
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles