Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Galavečer hvězd 2007

11. 10. 2007 | Novinky
Galavečer hvězd 2007 letos již počtvrté opět v Hronově ! Na diváky kromě hudebních zážitků čeká velká módní přehlídka návrhářů a firem z regionu.

Na Galavečeru hvězd 2007 předvedou své modely návrháři a v rolích modelek se předvedou Miss a vicemiss Agáta Hanychová, Michaela Salačová, Jana Doleželová, Renata Langmannová, Lucie Hadašová, Michaela Wostlová, Markéta Divišová, Martina Dvořáková, Petra Macháčková, Anna Ada Lipoldová, Zuzana Štěpanovská, vítězky Miss Junior Michaela Haladová, Veronika Kozielová a Leona Bartošová.
V rolích modelů se předvedou Mužové roku Michal Michajlec, Michal Obrusník, Martin Pchálek, Petr Plaček, Jan Semlbauer, Albert Smola, Petr Zvěřina, David Špryňar či Filip Trojovský.

Velkým překvapením Galavečeru hvězd 2007 jistě také bude i Miss Jižní Afrika Wendy Ntimbani.
Galavečer hvězd 2007
Své kolekce představí návrháři jako Vojtěch Novotný, Leona Šanderová, Jana Rollová, Michaela Vrátníková a Petr Mikošek s doplňky značky Boa, Zdeňka Imreczeová, SISTERSCONSPIRACY – Jana Jetelová a Alice Klouzková, Jakub Chovanec s módou Jacoobhi. Dále se představí svatební agentura Cher a košile firmy Luko. Všechny kolekce jsou velmi prestižní záležitostí.
Návštěvníci Galavečeru hvězd 2007 uvidí nejnovější extravagantní trendy, ale i kolekce určené do města. O make up se postará zkušený vizážista Tomáš Křápek.

Galavečer hvězd 2007 se uskuteční 30. října 2007 od 19.00 hodin v Čapkově sále v Hronově pod záštitou starostky Hronova Hany Nedvědové a senátora Petra Pakosty. Akci podpořil Nadační fond Petra Pakosty.

Pořadatelem akce Galavečer hvězd 2007 je David Novotný a Máša Agency Pardubice ve spolupráci s Kulturním a Informačním střediskem v Hronově. Produkci zajistí Petra Jansová z Police nad Metují. Výtěžek bude věnován Speciálnímu pedagogickému centru a Honzíkovi Plachému na elektronický zesilovač hlasu.

Během Galavečera hvězd 2007 vystoupí Sisa Sklovska, Michaela Nosková, Václav Glazar, Michal Michajlec, Ali Amiri, Pluto a jeho sestra Madalena. Celý tento večer bude moderovat Kateřina Hamrová a Jiří Pomeje.

Galavečer hvězd 2007
Na akci Galavečer hvězd 2007 zavítají i děti z dětských domovů, ústavů a stacionářů z Královéhradeckého kraje. Zavítají ze Speciálního pedagogického centra, Dětský domov Pardubice, Stacionáře Cesta z Náchoda, Stacionáře Nona z Nového Města nad Metují a dalších zařízení.

"Doufám, že stráví příjemný večer, kde shlédnou řadu zajímavých vystoupení, ale především velkou módní show.
Chtěl jsem, aby letos byla určitá změna, proto tento prestižní společenský večer. Poděkování si zaslouží všichni, kteří mě podporují, počínaje osobnostmi konče lidmi, které chodí na akce“,
vzkazuje pořadatel akce David Novotný.

Předprodej vstupenek je v Informačním centru Hronov, náměstí ČSA 500, Hronov, tel. 491-483646.

Galavečer hvězd 2007
„Jedná se i o galavečer k 12. výročí od pořádání charitativních akcí, které připravuji 12 let, chtěl jsem zároveň touto akcí poděkovat všem, kteří mi pomáhají a podporují tyto akce. Za těch deset let se mi povedlo věnovat přes 3,9 miliónu korun v materiální a finanční hodnotě stacionářům, ústavům, dětským domovům v České republice. Povedlo se uspořádat přes 34 akcí a celkem se jich zúčastnilo přes 800 účinkujících, jsem velmi rád, že i osobnosti se rádi vrací na mé akce. Toto je v pořadí jubilejní 40. akce!“, dodává David Novotný.


Odskočte si od všedních starostí
a přijďte podpořit dobrou věc !!




ZUZI
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Tak to je záslužná činost.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles