8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Galavečer hvězd podpořil opět dobrou věc

27. 10. 2008 | Kultura
Akce s názvem Galavečer hvězd se uskutečnila v Hronově v Čapkově sále 21.10.2008. Zároveň to byl Galavečer věnovaný k 13.výročí charity Davida Novotného, který tímto způsobem oslavil již 13 let od pořádání charitativních akcí.

Nad akcí převzala záštitu starostka Hronova Hana Nedvědová a senátor Petr Pakosta. Starostka města Hronov vyjádřila poděkování za uspořádání této akce.

Byl to večer velkých ženských hvězd - vystoupila Naďa Urbánková, Hana Křížková, Petra Černocká, Ilona Csáková a Marcela Holanová. Jediným mužem byl Vlasta Horváth. Celý večer moderovala Marie Tomsová.

Galavaečer hvězdBěhem večera jako první vystoupila Naďa Urbánková, která zazpívala  jako první a lidé byli nadšeni, protože její vystoupení bylo úchvatné. Vlasta Horváth se na pódiu přeřekl a když měl říct,  že je rád a je mu ctí, že na pódiu stojí s hvězdami, kterých si váží, tak se přeřekl: "Jsem rád, že stojím na pódiu s vysloužilými hvězdami, jé moc se omlouvám se zasloužilými osobnostmi :-)", omlouval se na pódiu Vlasta Horváth. Petra Černocká přijela se svým manželem a nechtěla se odtrhnout o psa, kterého měla Verunka Hofmanová na asistenční služby, které také částečně putoval výtěžek. Ilona Csáková zářila štěstím, byla usměvavá a bylo vidět, že je spokojená, vystoupila jako poslední a za své vystoupení sklidila ovace. Každý se divil: "Podívejte, Ilona je hubená," šeptalo se sálem.

Galavečer hvězd"Musím poděkovat Kulturnímu a Informačnímu středisku v Hronově, že mi vyšli vstříc s pořádání této akce a věnovali mi prostory zcela zdarma. Také dík patří účinkujícím, lidem, kteří zavítali a podpořili dobrou věc." komentoval úspěšnou akci David Novotný, hlavní pořadatel.

Výtěžek v celkové finanční a materiální podobě ve výši 63 500Kč byl věnován Speciálnímu pedagogickému centru a Verunce Hofmanové na asistenční služby a „provoz“ psa, obdržela také krmení pro pejska na celý rok.

"Bylo to moc hezký večer, kteří jsou příjemní a podporují mě, pozval jsem všechny, co si to zasloužili, proto i sál praskal ve švech. Moje nejbližší další akce je v Broumově, což jsou tradiční Vánoce, které se uskuteční 8.12.2008 v Broumově v Kulturním domě,"
dodal Novotný.



David Novotný
pořadatel



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Vždy skvělé. Škoda, že se pravidelně nevysílají v přímém přenosu. Jedinou vyjímkou je Muž roku, který je vysílán.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles