8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hanna - nový film již brzy v kinech

5. 05. 2011 | Novinky

Hanně (kterou si zahrála na Oscara nominovaná Saoirse Ronan z filmu Pokání, taktéž v režii Joea Wrighta) je šestnáct let. Je bystrá, zvídavá a je to milující dcera. Je výjimečná svou silou, vytrvalostí a zkušenostmi vojáka – to proto, že vyrůstala v divočině na severu Finska, kde ji vychoval ovdovělý otec Erik (Eric Bana), bývalý agent CIA.


Erik Hannu naučil lovit, podroboval ji extrémnímu výcviku sebeobrany a s pomocí pouhé jediné encyklopedie a knihy pohádek jí nahradil veškerou školní docházku. Hannin život se nepodobá životu žádného z jejích vrstevníků – pro ni byla výchova současně i výcvikem, to vše ve snaze udělat z ní dokonalého zabijáka.


hannaAle Hannina rodina má ve světě nevyřízené účty a Erik si se smíšenými pocity hrdosti a obav uvědomuje, že už svou dceru nemůže dále držet na jednom místě. Tento okamžik Hannina dospívání je pro ni velice drsný – je nucena se od Erika odloučit a vydává se na misi, která jí byla od samého počátku souzena. Než se jí podaří znovu se podle plánů sejít s otcem v Berlíně, je zadržena agenty, které za ní vyslala nemilosrdná špionka Marissa Wieglerová (držitelka Oscara Cate Blanchett).


Marissa, která se špionážní činnosti věnuje celý život, ukrývá řadu let tajemství, jež ji s Hannou a Erikem spojují. Hanna, která je zadržována v podzemním komplexu pod marockou pouští, se brzy svým věznitelům postaví na odpor. Po svém odvážném útěku na povrch se ocitá v neznámé krajině a ve světě, jehož pravidla nezná, a je nucena to vše rychle pochopit a zorientovat se.


Marissa za ní tajně vyšle tým agentů a sama se k vražednému pronásledování připojí také. Jak Hanna putuje napříč Evropou a blíží se ke svému hlavnímu cíli, je nucena čelit znepokojivým odhalením o své existenci a pokládat si nečekané otázky o své vlastní lidskosti.


Premiéra filmu Hanna je naplánovaná na
7. 7. 2011!


Zdroj: Falcon.cz 


Vendi V.
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hanna - nový film již brzy v kinech:

Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
Hanna - nový film již brzy v kinech
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles