Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hitem jsou jednodenní wellness pobyty

28. 10. 2023 | Česká republika
-Komerční sdělení-

Jediný den zcela bez starostí, zato plný hýčkání. Zní to jako sen, ale přitom se jedná o trend současné doby.
„Lidé nemají tolik času a většinou nechtějí ani příliš utrácet. Chtějí si ovšem dopřát restart těla i hlavy v podobě skutečně luxusní péče. Taková jednodenní dovolená, zvláště v sychravějších podzimních dnech, dokáže zázraky,“ říká Martina Žáčková, manažerka Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích, který má velké úspěchy s pobyty nazvanými Wellness den pro zdraví.

wellness pobytyPředstavte si jeden den, kdy nemáte na práci nic jiného než si pořádně odpočinout. Jeden den, kdy se můžete dosytosti koupat v termálním bazénu, nahřívat se v sauně, dopřát si masáž i něco dobrého k jídlu – prostě si pořádně vyčistit hlavu. Pokud vás taková představa láká, vydejte se na Wellness den pro zdraví do Resortu Valachy ve Velkých Karlovicích. Právě zde ve všední dny nabízejí neubytovaným hostům oblíbený balíček Wellness den pro zdraví.

„Hosté mají v ceně celodenní pobyt ve Wellness Horal, který se nachází ve stejnojmenném hotelu, a ne nadarmo se mu přezdívá valašské moře. Čekají tady na ně tři termální bazény se slanou vodou vyhřívanou až na 36 °C, je tu spousta vodních atrakcí a vyhlášený saunový svět. Saunování je možné si ozvláštnit jedinečnými saunovými rituály, které probíhají až 7x denně, a v ceně balíčku je také exotická masáž. Zkušení maséři z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie se postarají o jedinečný zážitek a exkluzivní beauty rituály potěší mladou i zralou pleť. Ti, kdo si rádi dají do těla, mohou navštívit kardio fitness, a ti, kdo naopak touží po klidu, mohou nerušeně odpočívat na lehátku, popíjet lahodný čaj a skrze prosklené stěny se kochat nedotčenou přírodou Beskyd,“ upřesňuje Martina Žáčková, manažerka Resortu Valachy, s tím, že se jedná o unikátní pobyt i v tom, že z wellness můžete kdykoli odejít a opět se vrátit zpět, takže si dosytosti užijete i všeho, co se nabízí v okolí.

posilovna v Hotelu HoralPřímo ve wellness se kdykoli během dne občerstvíte ve Vital baru, tříchodový oběd vám naservírují v hotelové restauraci. Odpočinek ve wellness můžete skloubit s posezením na terase, procházkou či dalšími aktivitami. Přímo u hotelu je například devítijamkové golfové hřiště, tenisový kurt, půjčovna elektrokol, bowling a na výlety vám na recepci zdarma poskytnou nordic walking hole i mapu okolí. V zimě se můžete vydat do krásně upravených běžeckých stop nebo na blízké sjezdovky. Wellness Horal má otevřeno denně od 9:30 do 21:30, takže máte na odpočinek opravdu spoustu času. A s sebou si nemusíte brát nic, protože v ceně máte zapůjčení županu, osušky i prostěradel do sauny. 


Intimní atmosféra a vyhlášená gastronomie


Obdobný balíček nazvaný SPA DAY nabízí i nedaleký Spa hotel Lanterna. Zahrnuje celodenní pobyt v komornějším relaxačním centru L-Spa, kde je vám k dispozici krytý bazén, whirlpool a saunový svět se saunovými rituály, exotickými masážemi a tříchodový oběd. A pokud si budete chtít dopřát třešničku na dortu v podobě nezapomenutelné večeře, je tu balíček nazvaný SPA DAY Exclusive, kdy máte místo oběda v ceně snídani a večeři v zážitkové restauraci Vyhlídka. Její moderní valašská gastronomie je vyhlášená a šéfkuchař Pavol Pikulák zde vymýšlí šestichodová menu snoubená s víny z předních moravských vinařství.


Tip: Spojte Wellness den se zajímavou akcí


16. 11. Noc bílých lanýžů ve Spa hotelu Lanterna
29. 11. – 1. 12. Jan Vojáček a Jitka Ševčíková: Umění být zdráv
1. – 3. 12. Jitka Ševčíková: Zdravý spánek a spánková psychohygiena
8. 12. 2023 Ladislav Špaček: Degustační večer s etiketou stolování

Více na www.lanterna.cz
SPA DAY






















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !