Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hvězdná „talentová“ porota poprvé v televizi

29. 05. 2010 | Televizní tipy

Lucie Bílá, Jan Kraus a Jaroslav Slávik, tříčlenná porota soutěže Česko Slovensko má talent, se v úterý 25. května večer objevili poprvé na televizní obrazovce. Televize PRIMA a TV JOJ totiž odstartovali vysílání televizních upoutávek svého společného projektu.

Nejslavnější česká zpěvačka, nejobávanější český moderátor a zkušený slovenský producent a manažer hvězd se divákům obou televizí představují v upoutávkách, které se natáčely v Praze pod vedením slovenské režisérky Barbory Kardošové.

 

Lucie Bílá, Jan Kraus a Jaroslav Slávik budou od září každou neděli večer hodnotit výkony přihlášených „talentů“ v celosvětově nejúspěšnější talentové show, jejíž originální verzi přináší českým a slovenským divákům Televize PRIMA a TV JOJ.


O výhru 100 tisíc eur (více než 2,5 milionu korun), účast na světovém finále a angažmá v americkém Las Vegas mohou soutěžit „talenty“ všech věkových kategorií a nadání. Zájemci se mohou hlásit na internetové adrese www.csmatalent.cz, kde najdou rozpis castingových kol. V rámci České republiky mohou využít i telefonní číslo 221 489 221.

Soutěžit mohou také „hledači talentů“. Pokud někdo přihlásí svého kamaráda či rodinného příslušníka, který se nakonec dostane až do televizních kol, získá bonus 1000 korun. V případě, že se takto přihlášený „talent“ dostane až do semifinále, odnese si jeho „hledač talentu“ 10 tisíc korun.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !