8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 02.05. 2024
Dnes má svátek Zikmund
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 8.11. 2015

8. 11. 2015 | Televizní tipy
Nákup nové nemovitosti nás často finančně vyčerpá. Rádi bychom si nové bydlení přizpůsobili k obrazu svému. Co nám však většinou chybí, jsou nejen finanční prostředky, ale i designérská kreativita.

Kuchyně bývá zpravidla poslední místností, ve které můžeme udělat opravdu převratné změny. Nábytek v jiných místnostech lze jednoduše vyměnit, ale kuchyňská linka se stává součástí bytu po desítky let!

Jak se staví sen 8.11. 2015V rámci střihových pořadů druhé série Jak se staví sen proběhla SMS soutěž, kde diváci hlasovali o co nejlepší rekonstrukci. Pavel Kapoun je pravidelným divákem, a proto se rozhodl i on do soutěže zapojit. Štěstí mu přálo a byl v pořadí 2. výhercem SMS soutěže.

Pavel je mladý muž, povoláním učitel, který si ve 29 letech pořídil nový byt a rád by zásadním způsobem inovoval kuchyň...

Designéři Anička a Tomáš
přijíždějí a prohlížejí si byt, ve kterém Pavel žije. Prostor pro vytvoření nové kuchyně je více než příjemný. Překvapením byla pro designéry i přítomnost velké terasy, která vede z kuchyně.

I když to není Pavlovo přání, rozhodnou se, že jako bonus upraví i tento prostor... To, jak se proměna povedla, se dozvíte v 9. díle pořadu Jak se staví sen.

Další díl pořadu Jak se staví sen
můžete sledovat v neděli 8.11. 2015 od 11:55 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 8.11. 2015:

Jak se staví sen 8.11. 2015
Jak se staví sen 8.11. 2015
Jak se staví sen 8.11. 2015
Jak se staví sen 8.11. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
sice jsou díly starší,ale ráda se podívám a inspirujiSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles