Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak se staví sen 1.11. 2015

1. 11. 2015 | Televizní tipy
Jako už v jednom z minulých dílů pořadu Jak se staví sen vyvěsil štáb výzvu v náhodně vybraném domě. Ten, kdo byl v určený čas doma a pustil tým s designéry na prohlídku, dostal šanci získat proměnu bytu. Tentokrát to bylo v novostavbě v Ungarově ulici. Přihlásily se celkem tři domácnosti, ale vítězem se mohla stát jenom jedna. Na výzvu zareagovali tři domácnosti: paní Blanka Svobodová na mateřské dovolené se synem Adámkem, která by chtěla upravit dětský pokoj.

Dále paní původem z Brazílie se synem Viktoriem, ta by ráda změnila kuchyň. Třetí přihlášenou byla paní Ludmila Kotlínová, která by ráda nejen vyřešila problematický kuchyňský kout, ale také překvapila manžela – a to nově zařízeným obývacím pokojem.

Jak se staví sen 1.11. 2015Designéři Marta Eftimovská a Eda Pázler dlouho zvažovali a nakonec si zvolili ne právě jednoduchý úkol – nestandardní kuchyňský kout, se kterým si zatím nevědělo rady žádné kuchyňské studio.

Vítězkou proměny se tedy stala paní PhDr. Ludmila Kotlínová. Byt není příliš vybavený, i když zde žijí už přes rok. Splácejí hypotéku, proto na větší zařizování zatím nebyly prostředky. Podaří se naším designérům netypické prostory zdolat?

Další díl pořadu Jak se staví sen
můžete sledovat v neděli 1.11. 2015 od 11:45 na Primě!


Zdroj, foto: Prima
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak se staví sen 1.11. 2015:

Jak se staví sen 1.11. 2015
Jak se staví sen 1.11. 2015
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Je mi líto, ale další hrubá chyba. Tři domácnosti zareagovali???????? To snad ne!
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles