8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vlasy a prázdninové cestování

10. 07. 2023 | Péče o vlasy
-Komerční sdělení-

kadeřnictví KLIER




Těšíte se na dovolenou? Pro vlasy je to ale extrémně náročné období, dlouhé cestování, ostré slunce, mořská voda a chlor z bazénu jim nedělá vůbec dobře. Pečujte o vlasy v této době ještě o trochu víc a uvidíte, jak se vám odmění. Na rozdíl od kůže totiž slunce vaše vlasy nespálí, ale škodlivé UV záření umí velmi rychle narušit jejich strukturu. A to je zbytečné. Do cestovního kufru proto přidejte i opravdu kvalitní vlasovou kosmetiku a klidně i pár pečujících produktů navíc.


Letní „cestovatelské“ tipy od odborníků ze salónu Klier


péče o vlasy v salonu Klier    • Při dlouhém cestování se nedoporučují rozpuštěné vlasy. Volné vlasy se cuchají, jsou všude okolo a mají sklon se mastit. Ideální na cestování je proto volný culík nebo drdol. Skvělý tip je také splést vlasy do jednoho nebo více copů. Nejenže se tak nezacuchají při opírání o sedačku, ale zároveň po rozpuštění získáte účes, se kterým můžete ihned vyrazit do víru dovolené.

    • Znáte produkty 2v1? V případě vlasové kosmetiky je to např. šampon a kondicionér v jednom. Odolejte! Je sice lákavé vzít si na cesty místo 2-3 produktů pouze jeden, ale vlasy vám za to opravdu nepoděkuji. Proč? Při mytí totiž šampon povrch vlasu otevírá a kondicionér ho naopak uzavírá. Proto je produkt, který nese obě tyto vlastnosti, neefektivní, nelogický a může způsobit i zbytečné lámání vlasů. Vždy tedy vsaďte na kvalitní šampon a kvalitní kondicionér dle typu vašich vlasů samostatně.

péče o vlasy řada Soleil od Kérastase
    • Dopřejte svým vlasům v létě opravdu důkladnou a kvalitní péči. A klidně na dovolenou přibalte o pár pečujících produktů víc. Vlasy vám za to poděkují. Na léto je skvělá např. „sluneční“ řada s UV ochranou Soleil od Kérastase.

    • Pokud chcete ušetřit místo v zavazadle, přelijte si kosmetiku do menších cestovních lahviček. Pak si můžete potřebné kosmetiky vzít opravdu dostatek.

    • Chcete ušetřit čas a zároveň vlasy vyživit a ošetřit? Vsaďte na bezoplachovou péči. Bezvadný je třeba bezoplachový hydratační sprej, který vlasy krásně zhydratuje a pomáhá při rozčesávání - BC Moisture Spray od Schwarzkopf  Professional. Koupit ho můžete přímo v salónech kadeřnictví Klier.

    • Vyvarujte se časté letní chyby v péči o vlasy a po koupání v moři vlasy vždy umyjte. Je jasné, že mořská voda vlasy krásně zdrsní a nastylinguje do volných vlnek, ale není to pro ně zdravé. Vlasy tedy umyjte, ošetřete a plážový look vytvořte dvoufázovým hydratačním sprejem Kérastase Soleil Huile Sirène.


Spolehněte se na péči v salónech Klier před i po dovolené


Do salónů Klier se nemusíte vůbec objednávat předem! V Klieru vědí, jak je dovolenkové období hektické. Proto se zastavte kdykoli před dovolenou na ozdravení vlasů a zastřižení konečků a po dovolené na úpravu barvy a výživnou kúru.

Salóny najdete na 33 místech České republiky a postarají se zde o vás profesionálně vyškolení odborníci. Jsou otevřené 7 dní v týdnu. Více informací a vaše nejbližší kadeřnictví najdete na www.klier.cz. Svou letní vlasovou kosmetiku pořídíte v salónech Klier nebo z pohodlí domova na shop.klier.cz.

péče o vlasy s Klier















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !