Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Léto - čas jahodLéto - čas jahod Jak správně pečovat o orchideje?Jak správně pečovat o orchideje?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.05. 2024
Dnes má svátek Vladimír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kam se letos chystáte na dovolenou? Máte již nové zavazadlo?

7. 07. 2016 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Léto je pro mnohé z nás příslibem zasloužené dovolené a bezstarostného lenošení. Tím lenošením rozhodně nemám na mysli polehávání u televize nebo počítače, ale opalování se na koupališti, trhání třešní, malin nebo borůvek a nejrůznější prázdninové výlety, které jsou pro nás aktivním odpočinkem bez sebemenších povinností.

Někteří z nás zase mohou využít léto k utužení zdraví a zlepšení fyzické kondice. Za hezkého počasí se přímo nabízí jízdy na kole, sjíždění řek na kajaku nebo dokonce adrenalinové sporty. Téměř po celé naší zemi se pořádají letní koncerty a festivaly, hrady a zámky zase ožívají nejrůznějšími divadelními představeními a soutěžemi pro děti. Většina z nás během léta zavítá do evropských, nebo i zaoceánských turistických letovisek, kde na mořských plážích načerpáme mnoho energie a sil do dalších měsíců.

Cestovní zavazadla DelmasJestliže se chystáme na zahraniční dovolenou, neměli bychom podcenit přípravu a vybavení na cestu. Je samozřejmé, že v zavazadle by neměl chybět kvalitní opalovací krém a sluneční brýle s UV filtrem. V neposlední řadě by i samotný kufr by měl být kvalitní a takřka nerozbitný, aby vydržel hrubé zacházení na letištích a v exotických destinacích. Zároveň by však neměl být příliš těžký, abychom zbytečně nepřekračovali hmotnostní a rozměrové limity pro palubní zavazadla a nemuseli tak za nadměrné zavazadlo zbytečně připlácet.

Mnozí z nás budou namítat, že pořízení opravdu kvalitního koženého kufru je poměrně nemalou investicí a zakoupit takový kufr pro každého člena rodiny je téměř nemožné. Na druhou stranu, kvalitní kufr je dlouhodobou záležitostí, která se nám vyplatí a mnohdy nám na letištích ušetří spoustu starostí s rozbitým zavazadlem a rozházenými věcmi.

kufr MarchJestliže nemůžeme do zavazadla příliš mnoho investovat, je dobré jej pořídit v obchodě, který má s prodejem cestovních zavazadel mnohaleté zkušenosti, dokáží nám s výběrem poradit a také svým zákazníkům nabízí zajímavé ceny a věrnostní programy, a tak je pořízení kvalitního kufru pro naši dovolenou mnohem jednodušší. Na českém trhu existuje v současné době několik autorizovaných prodejců, kteří nabízejí cestovní zavazadla špičkové kvality od renomovaných značek. Jedním z předních českých prodejců je firma Delmas, která dodává na trh vysoce kvalitní cestovní zavazadla již od roku 1992. Zákaznice si zde oblíbily především značky Samsonite a American Tourister, které již skoro 100 let vyrábějí odolná cestovní zavazadla. Tato zavazadla jsou nejen odolná proti fyzickému opotřebení, ale mnohdy překvapí i moderním designem, barevným provedením a doplňkovým sortimentem.

Pro letošní turistickou sezonu přichází firma Delmas s jedinečnou novinkou na poli cestovních zavazadel. Tím je nová značka March, nabízející zavazadla té nejvyšší kvality a odolnosti. Třebaže jsou svoji kvalitou srovnatelné s výrobky značky Samsonite, jsou výrazně levnější a mnohdy i designově zajímavější. Zárukou spolehlivosti značky March je skutečnost, že tuto novou značku založil právě bývalý ředitel Samsonitu. A tak je stylový kufr od March nejen velmi reprezentativní, ale je jistě velmi dobrou investicí do několika následujících let, kdy budete cestovat na svou vysněnou dovolenou.

Co popřát na závěr?

Především to, aby se nám všem letošní léto vydařilo a aby byla dovolená podle našich představ a očekávání. Aby byla plná slunce, koupání a zábavy především. A kde? Na tom už přeci tolik nezáleží…

Autorka: Jitka Závodná



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Kam se letos chystáte na dovolenou? Máte již nové zavazadlo?:

Kam se letos chystáte na dovolenou? Máte již nové zavazadlo?
Kam se letos chystáte na dovolenou? Máte již nové zavazadlo?
Kam se letos chystáte na dovolenou? Máte již nové zavazadlo?
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Skvělé kufry jsou od Roncato, dělají převážně skořepinové. Velký výběr naleznete zde https://www.nejkufry.cz/kufry-plastove/
Obrázek uživatelky
profil
jedeme s manželem stanovatSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Děkujeme za hezký článek i přání hezkého léta
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles