Bezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější receptyBezová šťáva a bezový sirup - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.06. 2018
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Kluci v akci 28. 2. 2015

28. 02. 2015 | Televizní tipy
Vaříme celosvětově známé kulinářské evergreeny v pořadu Kluci v akci ze dne 28. 2. 2015.

Za proslavenými pokrmy se Filip s Ondřejem vypraví do Itálie a Francie. Existuje nekonečná řada italských jídel, kdy propojením několika málo výtečných surovin vznikají dokonalé pokrmy. Spaghetti alla puttanesca jsou ukázkou italské domácí kuchyně, obecně známé svojí kulinářskou jednoduchostí a výtečnou chutí.

Kluci v akci 28. 2. 2015Příprava steaku Rossini si podává ruku s tzv. haute cuisine. Žádá náročnější technologickou přípravu i podávání. Na steak z hovězí svíčkové, servírovaný na toustu potřeném pastou z vařeného morku kostí, petrželky a česneku, se pokládají opečená husí játra foie gras, a vše se přelévá výtečnou legendární madeirskou omáčkou.

Na závěr náš v pořadu Kluci v akci ze dne 28. 2. 2015 čeká další díl barmanské školy s Davidem Neumannem a koktejly Manhattan a Malayan.

Pořad Kluci v akci můžete sledovat 28. 2. 2015 od 18,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip

Dopřejte si krásná česká plastová okna.



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !