8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lázně pro krásu, odpočinek a štíhlou linii

19. 10. 2012 | Krása
Cítíte se unavená a tak nějak bez života? Trápí vás povadlá pleť, strhané rysy či nějaké to kilo navíc? Potřebujete nastartovat metabolismus, začít se zdravě stravovat a nevíte, jak na to? Přeci jednoduše, udělejte si čas sama na sebe a jeďte do lázní! 

Díky dlouholeté tradici, zkušenostem a spojení lékařské vědy s účinky přírodních léčivých zdrojů, se české lázně právem řadí mezi světovou špičku v poskytování léčebné, relaxační a regenerační péče. Doba, kdy se do lázní jezdilo pouze na lékařské doporučení, je dávno pryč. Stále více si dnes lidé uvědomují potřebu starat se aktivně o své zdraví a pobyt v lázních zařazují pravidelně do svého volného času. Proto v nabídce tuzemských lázní naleznete celou řadu pobytů zaměřených jak na léčbu a prevenci onemocnění, tak na relaxaci či regeneraci.

Lázně pro krásuPobyty pro krásu a odpočinek

Většina lázní připravuje speciálně pro ženy různé beauty a wellness pobyty zaměřené na celkové zkrášlení těla a aktivní odpočinek. Během nich jsou pro vás připraveny různé sportovní aktivity, relaxační procedury či kosmetické služby. Pro relaxaci můžete vybírat z medových, čokoládových, bylinných či rašelinových koupelí, zábalů a masáží. Ve většině lázní vám jsou k dispozici bazény, vířivky, sauny, kvalitně vybavená fitness centra s trenéry i třeba půjčovny kol. Mnohé lázně nabízejí také hodiny aqua aerobiku či lekce populárního nordic walkingu. Lázeňská kosmetická centra vám provedou analýzu pleti, její čištění a peeling, masáž či lifting obličeje a dekoltu. Pro vylepšení vzhledu lze využít i služeb lázeňských manikérů, pedikérů a kadeřníků.

Redukční programy

Trápí-li vás pár kilo navíc, může vám pobyt v lázních pomoci nastartovat efektivní proces hubnutí a zdravý životní styl. Redukční balíčky zahrnují speciálně upravený jídelníček, detoxikační peelingy, ruční masáže zaměřené proti celulitidě nebo lymfodrenáže. Pokud trpíte výraznější nadváhou či obezitou, je pro vás vhodnější delší pobyt v lázních a hubnutí pod dozorem odborníků.

Redukční lázeňské programy obvykle zahrnují vstupní měření speciálními přístroji, které spolehlivě určí tělesnou výšku, váhu, podíl tělesného tuku, vody a svalové hmoty. Během prohlídky se také zjišťují návyky a stravovací zvyklosti, fyzická kondice nebo hodnota bazálního metabolismu (energetická spotřeba těla v klidovém stavu), která je důležitá pro sestavení redukčního jídelníčku. Lékař poté, obvykle ve spolupráci se specialisty na zdravou výživu a pohyb, připraví na míru šitý redukční program, který zahrnuje lázeňské procedury, sportovní aktivity a nízkoenergetickou dietu.

K nejčastěji využívaným procedurám v rámci redukčních pobytů patří nejrůznější typy masáží, lymfodrenáže a rašelinové zábaly. Významnou roli při snižování váhy hraje samozřejmě pohyb. Můžete navštěvovat bazény, fitness centra pod vedením trenérů, hrát tenis nebo provozovat cyklistiku či nordic walking. K redukci objemu tukové tkáně a zmírnění projevů celulitidy slouží i ultrazvuková liposukce. Služby klientům lázeňských zařízení poskytují také kvalifikovaní psychoterapeuti a další odborníci, kteří vám poradí, jak znovu nepřibrat a jaké postupy je nutné dodržovat po návratu z lázní domů.

Neváhejte a vyberte si některý z lázeňských pobytů a krásně si ho užijte. Pokud se vám samotné nechce, domluvte se s kamarádkou a vyrazte. Uvidíte, že nebudete litovat!!!


Evabel - čtenářka
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 



Komentáře
« Předchozí   1   2   3  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
redukční pobyt naštěstí nepotřebuju, ale odpočinout bych si jela hned. Moc pěkně a inspirativně napsaný článekSmajlík.
Obrázek uživatelky
profil
Hned bych jela taky,ale jsem už letos byla po operaci páteře.Moc mi pomohly !!!!!!!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Článek je moc pěkně napsaný a v dnešní době by lázně potřeboval každy,hlavně ženy,které jsou vystavené stále velké práci a stresu.Tak děvčata šťastnou cestu!!!!!SmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
to bych chtěla skoro každý denSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
Smajlíkhned bych jelaSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles