Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní Shakespearovské Slavnosti

16. 06. 2007 | Kultura

21.června – 14.září


Letní Shakespearovské Slavnosti, které každoročně netrpělivě očekávají tisíce diváků, přinášejí letos opět výjimečnou podívanou a také řadu novinek. Kromě nově nastudované Bouře s Janem Třískou v roli Kalibana se v Praze na Letních Shakespearovských Slavnostích poprvé objeví i česko-slovenské představení Jak se vám líbí s Mariánem Labudou ve dvojroli, Martinem Dejdarem a sestrami Norisovými. Program slavností zopakuje i úspěšnou komedii Večer tříkrálový, drama Kupec Benátský s Bolkem Polívkou a nebude chybět ani Othello v podání Michala Dlouhého.


Letní Shakespearovské Slavnosti mohou diváci již tradičně vidět v areálu Nejvyššího purkrabství Pražského hradu, na Špilberku v Brně a na Bratislavském hradě. Tento rok se však pražská část festivalu Letních Shakespearovských Slavností rozšiřuje o další scénu – poprvé se bude hrát ve dvoraně Lichtenštejnského paláce na Malostranském náměstí (hudební fakulta AMU).


Letní Shakespearovské Slavnosti

Na Letních Shakespearovských Slavnostech nebude chybět ani ojedinělý výstavní projekt generálního partnera festivalu, skupiny PPF. Čtvrtý ročník výstavy Maximální fotografie bude opět instalován v malebných zahradách Pražského hradu. V letošním roce výstava představí fotografie Ivana Pinkavy s názvem Salome.


Vstupenky na všechna představení Letních Shakespearovských Slavností se začly prodávat od poloviny května exkluzivně přes síť Ticketpro.


Více o programu Letních Shakespearovských Slavnostech, hrách či vstupenkách najdete na oficiálních webových stránkách.




Zdroj: Letní Shakespearovské Slavnosti
Foto: Viktor Kronbauer, (c) AGENTURA SCHOK


Hana Nováková
Chytrá Žena.cz




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !