Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.05. 2024
Dnes má svátek Stanislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lillian Too - Šťastná čísla

17. 12. 2011 | Knižní tipy
Název knihy: Šťastná čísla
Podtitul: 168 cest k získání bohatství, úspěchu a štěstí
Autor: Lillian Too
Nakladatelství: Knižní Klub
Rok vydání: 2011
Formát: 196 × 242 mm
Počet stran: 160 str.
Cena: 284 Kč

Lillian Too, která patří mezi nejznámější autory knih o feng-šuej, se ve svém novém díle zabývá numerologií podle této starodávné čínské nauky. Odhaluje tajemství skrývající se v životním čísle i v čísle jména, poskytuje čtenářům metody k oživení příznivé energie čchi v domě či bytě a seznamuje je s prostředky k ochraně před negativními vlivy čísel. Přístupně a přehledně napsaná příručka prospěje všem, kteří chtějí v životě získat bohatství, úspěch a štěstí.

Ukázka z knihy:


Úvod

šťastná čísla

Čísla zásadně ovlivňují náš život. Z nich vycházímřížka narození, astrologické životní mapy i mřížky létající hvězdy, které jsou ústředními tabulkami feng šuej člověka. Nacházejí se v nich prvky, které poskytujípředstavu, jak kosmické vibrace v životě ovlivňují naše vlastní, vnitřní vibrace. Čísla a způsob, jakým tvoří vzájemné kombinace, odhalují přímý vliv na vývoj osobnosti.

Čísla v astrologických a feng-šuej mřížkách odhalují hodně věcí o našem přístupu ke světu, o našem štěstí, dobrém bydlu a úrovni energie v různých obdobích života. A co je nejdůležitější, poskytují nám vodítko, jak se v životě rozhodovat, protože nám ukazují, jak by se náš osud mohl vyvíjet. Tak vlastně vznikala numerologie, praxe založená na čtení z čísel a chovaní na základě nejen jejich významu, ale také na vlivu jejich součtů a kombinací.

Součet čísel z data narození například hodně prozradí o našich chopnostech, nadání a sklonech.

Tuto knihu Lillian Too - Šťastná čísla koupíte v  knihkupectví a na internetových stránkách Bux.cz.

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !